Lyceo Nijmegen – SSgN

Nijmegen SSgN – De beste begeleiding gewoon bij je om de hoek

Op de SSgN in Nijmegen verzorgt Lyceo ondersteuning bij het uitvoeren van jouw huiswerk. Je kan bij ons terecht voor huiswerkbegeleiding en bijles. Wij bieden je een fijne en rustige werkplek binnen een vertrouwde omgeving. Na je laatste les, kun jij bij ons binnenlopen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Vera Hermsen

Vestigingsmanager

Mijn naam is Vera Hermsen, Vestigingsmanager op de SSgN. Ik heb mijn master communicatiewetenschap behaald met een scriptie over profielkeuze advies op de middelbare school. Ik vind het dan ook belangrijk om leerlingen goed te informeren, zodat ze zelf keuzes kunnen maken die bij hun eigen ontwikkeling passen. Samen met mijn team van begeleiders wil ik leerlingen stimuleren op eigen verantwoordelijkheid te nemen om zo alles uit hun middelbare schoolperiode te kunnen halen!

 • Lyceo Nijmegen – SSgN
 • Ijsbeerstraat 12
 • 6531PL Nijmegen
 • Vera Hermsen
 • Vestigingsmanager

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Nijmegen

Onze locatie is gevestigd in de SSgN te Nijmegen. Hierdoor hebben wij nauw contact met je mentor, zorgcoördinator en jouw docenten. Op school staat de ontwikkeling van talent centraal. Deze belangrijke visie delen wij bij de huiswerkbegeleiding. Wij willen jouw talenten inzetten om jou te leren leren en te groeien in jouw ontwikkeling. Door jou te helpen met plannen, structureren en te zoeken naar een voor jouw efficiënte leerstrategie, willen wij jou weer plezier laten hebben in het maken en leren van jouw huiswerk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunnen wij altijd een vrijblijvend gesprek plannen. We zijn altijd bereikbaar via mail of telefoon.

Openingstijden

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Als je huiswerkbegeleiding bij ons volgt, betekent dit dat je op vaste dagen naar ons toekomt om je huiswerk te maken. Na je laatste les van de dag, kom je naar het huiswerklokaal. Wij vinden het belangrijk dat je na een lange lesdag eerste even een korte pauze neemt en even wat drinkt en eet. Daarna plannen we samen met jou je huiswerk in en komen tot een dagplanning. We bespreken hoe je deze uitvoert en vervolgens ga je zelfstandig aan het werk. Als je hulp nodig hebt, wordt deze geboden door de vaste begeleiders. Als je je huiswerk af hebt controleren wij dit en leerwerk wordt overhoord. Via ons online systeem houden wij een logboek bij. Hierin staan ook jouw persoonlijke leerdoelen beschreven. In het logboek geven wij aan hoe de dag is verlopen en geven wij aan hoe jij aan je doelen hebt gewerkt. Jouw ouders kunnen via dit systeem meelezen, zodat er een heldere communicatie is.

  Bijles

  Als jij moeite hebt met een specifiek schoolvak, kunnen wij bijles bieden. Samen wordt er gekeken waar jij precies hulp bij nodig hebt. Vervolgens wordt er een passende bijlesdocent voor jou gezocht. De bijles volg je 1-op-1, waardoor er veel individuele aandacht is en jij alle ruimte hebt om jouw vragen te stellen. Bijlessen kun je flexibel inplannen, zodat deze perfect aansluiten op jouw lesrooster. Uiteraard is er nauw contact tussen jouw bijlesdocent en de vestigingcoördinator, zodat wij weten dat de bijlessen prettig verlopen.