Centrum voor Studiebegeleiding Vught – Stationsstraat

Huiswerkbegeleiding in Vught aan de Stationsstraat – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

CSB Vught ligt tegenover het centraal station van Vught en werkt nauw samen met CSB in Den Bosch. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studie- en huiswerkbegeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen! 

Let op: We zijn tijdelijk verhuisd, ons tijdelijke adres is Taalstraat 67 .

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14:00 uur tot 18:00 uur. 

Momo Stibbe

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Momo Stibbe en ik ben vestigingscoördinator van Lyceo Vught. Ik ben ook opgegroeid in Vught, dat maakt het extra leuk dat ik me op deze plek in kan zetten voor onze leerlingen. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit voor Humanistiek. Op de vestiging zorg ik voor een rustige, positieve sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Ik help leerlingen het beste uit zichzelf te halen, zodat ze uit eindelijk vol zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kunnen.

  • Centrum voor Studiebegeleiding Vught – Stationsstraat
  • Stationsstraat 28
  • 5261VB Vught
  • Momo Stibbe
  • Vestigingscoördinator
+31612498986

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vught

Op onze locatie kun je ook terecht voor het Lyceo Examenjaar en basisschoolbegeleiding met de methode Lyceo Junior. Tevens geven wij bijles en coaching voor studenten en worden er het gehele jaar door examentrainingen gegeven, in samenwerking met onze kennispartner Lyceo. Neem ook eens een kijkje op onze website www.csb-studiebegeleiding.nl. Leerlingen van scholen zoals het Maurick College bij ons in de buurt of het Gymnasium Beekvliet in Sint-Michielsgestel weten ons te vinden.

Maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Op dinsdagen en donderdagen kunt u van 17.30 – 18.30 uur terecht op ons inloopspreekuur. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur. U bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze begeleiders. Ik maak ook graag een persoonlijke afspraak met u om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Huiswerkbegeleiding

Leerlingen kunnen elke dag in de week na schooltijd tussen 14:00 en 18:45 uur bij ons terecht. We zijn daarnaast ook op zondagmiddag geopend. We hebben een zeer ervaren team die iedere dag klaarstaat om je te helpen. We hebben 1 begeleider per 7 leerlingen, wat betekent dat we veel tijd hebben voor plannen, studievaardigheden, overhoringen en het beantwoorden van je vragen. Samen met jou creëren we aan het begin van de dag meteen overzicht door het maken van een planning. We helpen je vervolgens om deze planning af te werken. Verder zorgen we ervoor dat er iedere dag voldoende begeleiders vanuit diverse vakgebieden aanwezig zijn, zodat je al je vragen kunt stellen. Persoonlijke aandacht en het opdoen van succeservaringen staan bij ons centraal. We werken daarbij met persoonlijke leerdoelen, zodat je stapsgewijs tot betere resultaten kunt komen en weer naar zelfstandigheid kunt werken. Door ons digitaal leerlingvolgsysteem, evaluatiegesprekjes en tussentijds contact, houden we ook de ouders uitvoerig op de hoogte.

Bijles

Heb je behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij CSB Vught aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders geven de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt in alle vakken en niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht jouw vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.

Leren programmeren

Tijdens een Lyceo CodeLab leren kinderen op een leuke en toegankelijke wijze digitale vaardigheden. Zij leren niet alleen technologie gebruiken, maar ook zelf technologie creëren. Naast het leren programmeren maken de kinderen een eigen game of website die ze op laatste dag mogen presenteren aan familie en vrienden.

Basisschoolbegeleiding

Een goede bodem op de basisschool, daarop kunnen leerlingen bouwen in het voortgezet onderwijs. Wij helpen basisschoolleerlingen aan de benodigde stenen voor die sterke basis. We vinden dat een van die bouwstenen wordt gevormd door plezier in leren en, ook erg belangrijk, door vertrouwen in jezelf en in je kunnen. Om op deze manier te kunnen begeleiden, kijken we bij onze kennismaking met elke leerling persoonlijk waar aandacht nodig is en op welke manier we daar het prettigst aan kunnen werken. Hieruit volgt een werkplan. Samen met een eigen, vaste begeleider gaat uw kind daarmee aan de slag. Of het nu gaat om woordenschat, lengtematen, begrijpend lezen of deelsommen; voor elk vak, onderwerp en niveau van het basisonderwijs hebben wij toegespitst materiaal van Lyceo Junior. Het behandelde werk van uw kind komt in een eigen map. Voor de groep 8-leerlingen heeft Lyceo een speciale eindtoets-scan. Daarmee krijgen wij een helder beeld van de aandachtspunten om zo de basis voor uw kind compleet te maken.

Het Lyceo Examenjaar

Wil je er zeker van zijn dat je het maximale uit het examenjaar haalt? Dan is het Lyceo Examenjaar echt iets voor jou! Het doel is om op een fijne manier het examenjaar door te komen. Mét mooi resultaat, zelfvertrouwen en goede cijfers. Tijdens het Lyceo Examenjaar helpen we jou met een combinatie van bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding, coaching, bijlessen en examentrainingen. Dit is een op maat gemaakt programma, afgestemd op jouw behoeften en wensen. Samen met een persoonlijke Lyceo-begeleider wordt gewerkt aan het einddoel: het behalen van je diploma. En het mooie is dat je hiervoor niet naar een andere school hoeft maar de begeleiding aansluit bij het programma van jouw eigen school.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie