Centrum voor Studiebegeleiding Vught – Stationsstraat

Huiswerkbegeleiding in Vught aan de Stationsstraat – de beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

CSB Vught ligt tegenover het centraal station van Vught en werkt nauw samen met CSB in Den Bosch. Al sinds 2005 komen leerlingen uit Vught en omgeving naar onze locatie voor studiebegeleiding. We hebben diverse ruime en sfeervolle studielokalen waar leerlingen heerlijk rustig kunnen werken. Leerlingen voelen zich gauw thuis bij ons en met een team van ervaren begeleiders doen we waar we het beste in zijn: het begeleiden van leerlingen! 

 

Mijn naam is Wendy de Vaan en ben de vestigingscoördinator van de nieuwe CSB-studiebegeleiding vestiging in Vught. Met een flinke dosis positiviteit en passie voor het onderwijs creëer ik een fijne en veilige omgeving waarin leerlingen tot bloei komen. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Mijn begeleiders en ik willen de leerling echt leren kennen en zijn betrokken bij zowel bij het leerproces als bij de persoon. Samen met mijn enthousiaste team van begeleiders staan wij klaar om uw kind te begeleiden en ze te aan te moedigen om het beste uit zichzelf te halen.

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Vught

Op onze locatie kun je ook terecht voor het Lyceo Examenjaar en basisschoolbegeleiding met de methode Lyceo Junior. Tevens geven wij bijles en coaching voor studenten en worden er het gehele jaar door examentrainingen gegeven, in samenwerking met onze kennispartner Lyceo. Neem ook eens een kijkje op onze website www.csb-studiebegeleiding.nl

Maandag tot en met donderdag zijn wij geopend van 14.00 tot 18.45 uur. Op vrijdag stoppen we net iets eerder en sluiten wij om 18.00 uur. Zondag zijn wij geopend van 12.00 tot 15.00 uur. Op woensdagen kunt u van 15.30 – 18.00 uur terecht op ons inloopspreekuur. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur en op zaterdag tot 13.30 uur. U bent van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met onze begeleiders. Ik maak ook graag een persoonlijke afspraak met u om meer te kunnen vertellen over onze werkwijze en te kijken hoe we uw kind het beste kunnen helpen.

Huiswerkbegeleiding

Leerlingen kunnen elke dag in de week na schooltijd tussen 14:00 en 18:45 uur bij ons terecht. We zijn daarnaast ook op zondagmiddag geopend. We hebben een zeer ervaren team die iedere dag klaarstaat om je te helpen. We hebben 1 begeleider per 7 leerlingen, wat betekent dat we veel tijd hebben voor plannen, studievaardigheden, overhoringen en het beantwoorden van je vragen. Samen met jou creëren we aan het begin van de dag meteen overzicht door het maken van een planning. We helpen je vervolgens om deze planning af te werken. Verder zorgen we ervoor dat er iedere dag voldoende begeleiders vanuit diverse vakgebieden aanwezig zijn, zodat je al je vragen kunt stellen. Persoonlijke aandacht en het opdoen van succeservaringen staan bij ons centraal. We werken daarbij met persoonlijke leerdoelen, zodat je stapsgewijs tot betere resultaten kunt komen en weer naar zelfstandigheid kunt werken. Door ons digitaal leerlingvolgsysteem, evaluatiegesprekjes en tussentijds contact, houden we ook de ouders uitvoerig op de hoogte.

Bijles

Heb je behoefte aan individuele begeleiding voor een bepaald vak? Dan ben je bij CSB Vught aan het juiste adres! Onze ervaren begeleiders geven de persoonlijke ondersteuning die jij nodig hebt in alle vakken en niveaus. Na een intakegesprek maken we een plan om doelgericht jouw vak bij te spijkeren. De bijlessen vinden plaats in een aparte ruimte en na iedere bijles rapporteren we in ons leerlingvolgsysteem. Al vele leerlingen hebben dankzij onze bijlessen meer zelfvertrouwen gekregen en hun cijfers aanzienlijk verbeterd.
  • CSB Vught Stationsstraat
  • Stationsstraat 28
  • 5261VB Vught
  • Wendy de Vaan
  • Vestigingscoördinator
+31735032654