Bijles Hoensbroek

Zoek jij bijles in Hoensbroek?

 • Ben jij op zoek naar wiskunde, economie of Nederlands bijles in (de omgeving van) Hoensbroek?
 • Wil je meer zekerheid over een ander vak?
 • Of is het nodig om even alles op alles te zetten omdat je achterloopt met de lesstof?

Dan is bijles bij Lyceo de oplossing.

Waar vind je bijles in Hoensbroek?

Kom jij uit de omgeving Hoensbroek Terschuren, Kathagen of Schurenberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Sint Jancollege. Daarnaast hebben we zelfstandige vestiging in de omgeving Hoensbroek. Deze locatie is gevestigd op de Wilhelminastraat in Sittard. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Broeklandcollege en Emmacollege.

Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Tijdens de één-op-één begeleiding staat jouw kennis centraal. Onze ervaren, enthousiaste bijles-begeleiders zijn er om vakinhoudelijke ondersteuning te bieden in de breedste zin van het woord. Samen nemen jullie de opdrachten en leerstof door. Natuurlijk is er alle ruimte voor het stellen van vakinhoudelijke vragen. Daarnaast geven de bijles-begeleiders allerlei handige tips en tricks.

Met bijles van Lyceo in Hoensbroek wordt biologie, natuurkunde, Frans of maatschappijleer weer leuk!

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Hoensbroek?

Iedereen kan tegen problemen aanlopen met een bepaald vak. Door onze bijles krijg je weer grip op de stof. Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Daarnaast ben je bij ons niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest namelijk zelf samen met je begeleider een geschikt moment.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen of bijles geven?

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Kijk dan eens tussen de openstaande bijbanen.

 • Uit onderzoek blijkt dat onze online bijlessen evengoed worden beoordeeld als bijles op locatie!
 • Flexibel in te plannen naast eigen lessen, ook in de avonduren
 • Direct aan de slag en snel resultaat, ook in de schoolvakanties!
 • Online professionele ondersteuning door ervaren begeleiders
 • Eén-op-één begeleiding, gericht op de vragen van je kind
 • Voor alle lesmethodes, vakken & elk niveau
 • Gemakkelijk vanuit huis te volgen
 • Verslag van de bijles via HOMi

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Onze zoon is gestart met huiswerkbegeleiding omdat hij moeite had met het plannen en organiseren van zijn huiswerk. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er samen met de begeleiding een planning gemaakt. Dit geeft rust en overzicht. Op het einde van de dag wordt het geleerde huiswerk gecontroleerd. Per mail ontvangen we na de studiebegeleiding een verslag, dit geeft ons inzicht. Zijn er vragen of opmerkingen, de lijnen zijn kort. Dit werkt heel fijn. De huiswerkbegeleiding geeft ons als ouders rust, het zorgt voor minder discussies thuis en het belangrijkste onze zoon komt enthousiast thuis. Hij heeft een duidelijke planning, wat hem houvast, vertrouwen en rust geeft om zelf aan de slag te kunnen.” 

Moeder van leerling met huiswerkbegeleiding

“Ik maak als leerling hier op het Sint Janscollege al bijna dan 3 jaar gebruik gemaakt van huiswerkbegeleiding. Ik denk dat het mij heel veel heeft geholpen. Niet alleen met vragen stellen die je misschien niet in de les of bij het KWT-uur kon stellen maar ook bij het houden van concentratie en niet snel afgeleid raken. Vaak als ik zelf huiswerk maak ben ik tien minuten bezig en zit ik daarna weer op mijn telefoon. Mijn moeder wist dit en heeft mij vervolgens, net als mijn zus op huiswerkbegeleiding gezet. Ik zat eerst een jaar op het VWO, wat niet heel slecht ging. Maar vanwege mijn dyslexie heb ik toch het besluit genomen om HAVO te gaan doen. De twee jaar die daarna volgden haalde ik nooit echt onvoldoendes. Dit kwam waarschijnlijk omdat we op de huiswerkbegeleiding altijd een planning maken voor huiswerk en leerwerk. Op deze manier leer ik eigenlijk altijd wel goed voor het proefwerk. Na deze twee jaar op de HAVO ging het zelfs zo goed dat ik nu weer op het VWO zit.  Huiswerkbegeleiding is zeker een aanrader.”

Bart (leerling huiswerkbegeleiding)