Huiswerkbegeleiding Krimpen aan den IJssel

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Krimpen aan den IJssel?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Krimpen aan den IJssel omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Krimpen aan den IJssel en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Krimpen aan den IJssel, Kortland, Langeland, Boveneind, Lansingh of Oud Krimpen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Krimpenerwaard College in de Boveneind buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de Comenius College Krimpen.

Wat is huiswerkbegeleiding?

Je werkt tijdens huiswerkbegeleiding bij ons op de vestiging óf gewoon in een lokaal bij jou op school een aantal middagen aan het plannen en maken van huiswerk. Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden, denk hierbij aan: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Ook helpen we je bij het voorbereiden en overhoren van toetsen. We streven ernaar om tijdens de huiswerkbegeleiding het maak- en leerwerk volledig af te ronden. Dat geeft rust thuis.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding? 

Aan het begin van de begeleiding gaan we met alle betrokkenen in gesprek om de verwachtingen te bespreken. Daarnaast maak je de Lyceo Studievaardigheden- en Motivatietest. We kijken naar de huidige studievaardigheden, naar de mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en naar de prestatiegerichtheid. Aan de hand van de intake en de testuitslag, stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.