Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Leidschendam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Leidschendam?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Leidschendam omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Leidschendam en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Leidschendam Damcentrum, Zuid De Tol, ’t Hert, Klein Plaspoelpolder, Zuid De Oude Bleijck of Zeeheldenwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging. Deze locatie is gevestigd op de Damlaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Corbulo college, Dalton college, Veurs Lyceum, Sint Maartencollege, Gymnasium Novum en ‘S Gravendreef college. Handig om te weten, de locatie zit vlakbij the Mall of the Netherlands.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Je kunt in Leidschendam voor huiswerkbegeleiding bij Lyceo

Bij onze studiebegeleiding gaan we uit van het idee dat iedere leerling uniek is. Daarom gaan we voordat een leerling bij ons begint eerst in gesprek over de hulpvragen:

  • Wil jij efficiënter leren plannen?
  • Kan je juist wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of wil je leren hoe je het beste kunt leren?

Bij onze persoonlijke begeleiding kan het allemaal. Van bedrijfseconomie tot aan scheikunde naar geschiedenis. Tijdens onze studiebegeleiding kijken wij naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Meer weten over persoonlijke studiebegeleiding bij Lyceo?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt.

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past.