Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Leidschendam

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Leidschendam?

Ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding in de omgeving van Leidschendam omdat jij wel een steuntje in de rug kunt gebruiken? Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan op onze vestigingen voor jou klaar zodat jij na je laatste les bij ons aan de slag kunt. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Leidschendam en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Leidschendam Damcentrum, Zuid De Tol, ’t Hert, Klein Plaspoelpolder, Zuid De Oude Bleijck of Zeeheldenwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging. Deze locatie is gevestigd op de Damlaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Corbulo college, Dalton college, Veurs Lyceum, Sint Maartencollege, Gymnasium Novum en ‘S Gravendreef college. Handig om te weten, de locatie zit vlakbij the Mall of the Netherlands.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Wat is huiswerkbegeleiding? 

Heeft jouw kind wat extra hulp en structuur nodig? Bekijk dan eens huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Dit kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kun je vragen stellen over de lesstof, en controleren we of je kind het leerwerk goed beheerst. We richten ons ook op het ontwikkelen van studievaardigheden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding bij Lyceo? 

Aan het begin van de begeleiding gaan we met alle betrokkenen in gesprek om de verwachtingen te bespreken. Daarnaast maak je de Lyceo Studievaardigheden- en Motivatietest. We kijken naar de huidige studievaardigheden, naar de mate van intrinsieke en extrinsieke motivatie en naar de prestatiegerichtheid. Aan de hand van de intake en de testuitslag, stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.