Huiswerkbegeleiding Maassluis

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken of plannen van je huiswerk? Tijdens de persoonlijke studiebegeleiding in Maassluis is hier alle ruimte voor. Op onze vestigingen staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders voor jou klaar om jou zo goed mogelijk te begeleiden. 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding van Lyceo in Maassluis? 

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de begeleiding aanbieden die het beste bij jou past.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Enkele andere voordelen van onze huiswerkbegeleiding zijn:

  • Je leert je huiswerk (beter) plannen
  • Je hebt je huiswerk op tijd af
  • Betere cijfers en minder stress

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Maassluis en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in de omgeving van Maassluis. Daarbij hebben wij een aantal eigen vestigingen in de regio van Waalwijk waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Zo ook als je uit de buurt Dijkpolder, Dreef, Centrum of Kapelpolder komt. Woon jij niet in Maassluis maar in Maasland, Vlaardingen of Maasdijk? Ook dan kan jij bij ons terecht na je laatste les.