Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Voorburg

Huiswerkbegeleiding in Voorburg

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Voorburg halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Bij Lyceo leer je leren, zodat ook de moeilijke vakken weer leuk worden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Voorburg en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Voorburg Oud, Noord, West, Midden, Bovenveen, Prinsenhof, ’t Lien of Essensteijn en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Voorburg en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Sint-Maartenscollege en Gymnasium Novum. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Voorburg. Deze locatie is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Corbulo college, Dalton college, Veurs Lyceum en ‘S Gravendreef College. Kom jij niet uit Voorburg maar uit Pijnacker, Nootdorp of Leidschenveen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Je kunt in Voorburg terecht bij Lyceo

  • Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je Engels huiswerk?
  • Wil jij je graag laten overhoren voor je scheikunde proefwerk?
  • Wil jij leren hoe je het best je wiskunde huiswerk in kunt plannen?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale uitkomst.

Aanpak van Lyceo

In een kleine groep ga jij aan de slag met je leer- en maakwerk van die week. Wij zorgen voor een rustige, vertrouwde omgeving. Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met de Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de perfecte begeleiding op maat aanbieden.