Huiswerkbegeleiding Voorburg

De beste begeleiding, gewoon bij jou om de hoek in Voorburg

Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Voorburg halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Bij Lyceo leer je leren, zodat ook de moeilijke vakken weer leuk worden. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Voorburg en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Voorburg Oud, Noord, West, Midden, Bovenveen, Prinsenhof, ’t Lien of Essensteijn en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Voorburg en omgeving. Je vindt onze schoollocaties op het Sint-Maartenscollege en Gymnasium Novum.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Voorburg. Deze locatie is gevestigd op de Koningin Wilhelminalaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Corbulo college, Dalton college, Veurs Lyceum en ‘S Gravendreef College. Kom jij niet uit Voorburg maar uit Pijnacker, Nootdorp of Leidschenveen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Op zoek naar persoonlijke studiebegeleiding in Voorburg en omgeving?

Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Minimaal een aantal middagen per week werken leerlingen aan het plannen en maken van huiswerk. Samen “leren we leren”. Een vaardigheid waar leerlingen hun hele leven plezier van hebben. Via ons leerlingvolgsysteem HOMi kun je precies zien wat er allemaal gebeurt tijdens de huiswerkbegeleiding. Iedere dag wordt afgesloten met een dagverslag, waarin gereflecteerd wordt op wat er gebeurd is, wat er goed ging en wat er nog beter kan.

Welke pluspunten zitten er aan huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

Onze begeleiders focussen op het aanleren van studievaardigheden door middel van onze leermethode. De belangrijkste studievaardigheden zijn:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren.

We helpen bij het voorbereiden en overhoren van toetsen en we leren je kind zelfstandig en gestructureerd te werken. Daarnaast besteden we aandacht aan een gezonde leefstijl en is er alle ruimte voor wat plezier tussendoor. Wat je met plezier leert, vergeet je immers nooit meer.