Wiskunde B Tips & Tricks

Examentraining wiskunde B | Oefenexamens Lyceo Examencheck

Wiskunde B tips

Voor het examen Wiskunde B leer je veel regels, formules en berekeningen. Hieronder een paar examentips die je verder op weg helpen!

Tips:

  • Teken de eenheidscirkel (of de bijbehorende tabel) aan het begin van je examen op een kladblaadje. Je gaat deze zeker nodig hebben! Eventueel kun je ook een paar formules die je uit je hoofd geleerd hebt alvast opschrijven.
  • Werk de opdrachten nauwkeurig uit. Schrijf je tussenstappen netjes op, ook al weet je hoe je de opdracht moet uitvoeren. Op deze manier maak je minder fouten en weet je zeker dat je de punten binnenhaalt.
  • Bij vrijwel elke vraag is het handig om op een kladblaadje een schets van de situatie te maken. Een grove schets maak je in een halve minuut en kan erg helpen met het overzicht!

Extra steuntje in de rug nodig met wiskunde B?

Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. We zorgen dat je de examenstof goed in de vingers hebt, herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt. Naast de voorbereidingen op school, een extra steuntje in de rug dus.

De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Deelnemers behalen gemiddeld een punt hoger op hun eindexamen.

Boek nu een examentraining

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie