Wiskunde C Tips & Tricks

Examentraining wiskunde C Oefenexamens | Lyceo Samenvatting voor SE & CE

Wiskunde C

Voor het examen Wiskunde C leer je veel regels, formules en berekeningen. Lees hieronder een paar examentips die je verder op weg helpen!

Tips:

  • Lees grafieken en figuren nauwkeurig af, gebruik je geodriehoek. Onnauwkeurig aflezen kost punten.
  • Werk de opdrachten nauwkeurig uit. Schrijf je tussenstappen netjes op, ook al weet je hoe je de opdracht moet uitvoeren. Op deze manier maak je minder fouten en weet je zeker dat je alle punten binnenhaalt.
  • Let goed op bij het afronden. Haal uit de vraag op hoeveel decimalen je moet afronden.

Extra steuntje in de rug nodig met wiskunde C?

Tijdens een examentraining worden leerlingen in kleine groepen door jonge, enthousiaste en ervaren begeleiders klaargestoomd voor de school- en eindexamens. Een examentraining duurt, afhankelijk van het betreffende examenvak, 2 of 3 aaneengesloten dagen en verloopt volgens een vast programma. We zorgen dat je de examenstof goed in de vingers hebt, herhalen alle stof en helpen je met de onderdelen waar je moeite mee hebt. Naast de voorbereidingen op school, een extra steuntje in de rug dus.

De examentrainingen van Lyceo zijn als enige in Nederland bewezen effectief. Deelnemers behalen gemiddeld een punt hoger op hun eindexamen.

Boek nu een examentraining

 

Of heb je een goede samenvatting Wiskunde C nodig voor je SE of CE?

Doe je dit jaar eindexamen en zoek je een overzichtelijke samenvatting van de stof? In een Lyceo Samenvatting vind je de volledige examenstof van één vak. Het uittreksel helpt om de examenonderwerpen te overzien en echt te doorgronden. Natuurlijk staat in ieder boekje precies wat je voor het examen moet weten. Hierdoor is een samenvatting ook de ideale voorbereiding op het schoolexamen.

Er zijn Lyceo Samenvattingen voor alle vakken op alle niveaus.

Bekijk alle Lyceo Samenvattingen