Lyceo Amersfoort – GSG Guido

GSG Guido – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Aan de Paladijnenweg 251 in Amersfoort is een Lyceo vestiging gevestigd op GSG Guido. Zowel leerlingen uit de tweede fase, als leerlingen uit de onderbouw kunnen hier terecht voor extra ondersteuning, zoals huiswerkbegeleiding en bijles. Doordat we in de school zelf gevestigd zijn, hebben wij korte lijnen binnen de school met mentoren en kan je gelijk na schooltijd in een vertrouwde omgeving terecht. We zijn elke dag geopend vanaf 14.00 tot 18.00 uur.

Wendelijn Vollbehr

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Wendelijn Vollbehr. Met een diploma antropologie en sociologie op zak ben ik nu vestigingscoördinator op de Guido in Amersfoort. Ik krijg energie van het verbinden van mensen met verschillende achtergronden en ik vind het leuk om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen. De individuele behoeften van elke leerling staan centraal en ik geloof dat wij, samen met ouders en de school kunnen bijdragen aan de persoonlijke groei van elke unieke leerling.

  • Lyceo Amersfoort – GSG Guido
  • Wendelijn Vollbehr
  • Vestigingscoördinator

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amersfoort

Op onze vestiging wordt zowel huiswerkbegeleiding aangeboden als bijles. Onze diensten vinden plaats in rustige lokalen, zodat je ongestoord je huiswerk kan maken. Ervaren begeleiders zijn aanwezig om samen met jou te plannen en om vakinhoudelijke vragen te beantwoorden. Dit biedt je structuur, zelfvertrouwen en uiteindelijk meer vrije tijd! Naast huiswerkbegeleiding en bijles is er ook toetsweekopvangklas en examentraining op deze vestiging. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Daarom wordt er in overleg met ouders, mentor en met jou een persoonlijk plan van aanpak opgesteld, zodat je zo goed mogelijk begeleid kan worden. Voor vragen over onze diensten, kan je contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Er kan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ingepland worden om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze vestiging in Amersfoort kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Soms is het lastig om je huiswerk zelfstandig op een effectieve manier aan te pakken. Huiswerkbegeleiding is dan een goed idee! Ons enthousiaste team leert je plannen en geeft je handvatten hoe je je maak- en leerwerk op een doeltreffende wijze kan aanpakken. De begeleiders bekijken je huiswerk en overhoren je leerwerk. Op die manier ben je altijd goed voorbereid op je toetsen en heb je je huiswerk op tijd af. En doordat we je leren plannen en studievaardigheden bijbrengen, werken we aan je zelfstandigheid.

Bijles

Heb je moeite met een vak? Loop je achter met de lesstof? Wil je meer zekerheid over een bepaald vak? Op Guido wordt er naast huiswerkbegeleiding ook een-op-een begeleiding aangeboden in de vorm van bijles. Samen met een ervaren begeleider zullen jullie opdrachten maken, theorie behandelen en toetsen bespreken. Alles om te zorgen dat jij de stof beter begrijpt en dat jouw cijfer omhoog gaat. De bijlessen worden gegeven in een apart, rustig lokaal, voor het optimale resultaat.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie