Lyceo Delft – Grotius College

Delft Grotius College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo huiswerkbegeleiding Delft is te vinden op het Grotius College aan de Juniusstraat 8. Op het Grotius College kunnen de leerlingen van het Grotius College en externe leerlingen terecht voor huiswerkbegeleiding en bijlessen. De huiswerkbegeleiding vindt plaats in een vast lokaal op de school, op deze manier kan je op een vaste plek je huiswerk maken en werken aan je studievaardigheden. Je kan meteen na schooltijd bij ons terecht. We werken samen met de docenten en mentoren van de school, zodat we je van beide kanten zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 14.00 uur tot 17.30 uur. 

Saida Bouazzati

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Saida Bouazzati en ik ben werkzaam bij Lyceo als vestigingscoördinator op het Grotius College in Delft. Ik ben afgestudeerd als HBO pedagoge. Gedurende mijn studie heb ik gewerkt als studiebegeleidster. Dit heeft mij veel inzicht en ervaring opgeleverd met betrekking tot jongeren in het onderwijs. Begeleiding op maat is mijn uitgangspunt, want iedere leerling is een individu. Iedere leerling heeft begeleiding nodig die aansluit op zijn/haar behoeften, niveau en talent. Passende begeleiding waarbij jij als leerling centraal staat, daar gaan wij op het Grotius College voor! Mijn einddoel is het vertrouwen en zelfstandigheid van de leerling vergroten. Door samen met de leerling, ouders en school te overleggen wordt dit in de praktijk bewerkstelligd.

  • Lyceo Delft – Grotius College
  • Juniusstraat 8
  • 2625XZ Delft
  • Saida Bouazzati
  • Vestigingscoördinator
+31630039107

Over deze locatie

Onze huiswerkbegeleiding in Delft

Onder leiding van de vestigingscoördinator, Saida Bouazzati, wordt er gewerkt met een team van aardige, hulpvaardige en bekwame begeleiders. De begeleiders helpen je met plannen, inhoudelijke vragen, bij moeilijke vakken, maar ook als je even een luisterend oor nodig hebt. We werken aan de opgestelde doelen, naar het vergroten van het zelfvertrouwen en uiteindelijk naar je zelfstandigheid, zodat je in de toekomst je huiswerk zelfstandig thuis kan maken en leren.

Op het Grotius College bieden wij de volgende diensten aan: huiswerkbegeleiding, huiswerkklas, bijlessen, Lyceo examenjaarpakket en examentrainingen.

Ben je benieuwd? Kom dan gerust een keer langs om een kijkje te nemen of neem contact op via de telefoon of e-mail. Er is altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek en je bent van harte welkom om een middag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Op deze vestiging in Delft kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Ben je altijd bezig met huiswerk en kom je daardoor in de knel met je hobby’s? Wil je weten hoe je effectiever met je huiswerk aan de slag kan gaan? Weet dan Lyceo te vinden voor hulp! Samen met je ouders stellen we doelen vast voor een plan van aanpak. Je gaat met deze persoonlijke doelen aan de slag. Je werkt aan je studievaardigheden tijdens het maken en leren van je huiswerk. Studievaardigheden zoals plannen en leren leren komen aan bod. Samen met jou wordt er gekeken naar je huiswerk en dit wordt door jou ingepland. Maakwerk wordt door ons gecheckt en je leerwerk wordt mondeling of schriftelijk overhoord. De leerlingen hebben beschikking tot een laptop en een computer om bijvoorbeeld te leren via wrts.

Door middel van logboeken houden we je ouders op de hoogte tijdens de huiswerkbegeleiding. Je resultaten en vorderingen worden in de gaten gehouden en zo nodig wordt er contact opgenomen met de desbetreffende docent en/of mentor. Op deze manier houden we de lijnen kort en kunnen we jou het beste helpen.

Een groot voordeel van de huiswerkbegeleiding, naast het aanleren van de studievaardigheden en het werken aan de doelen, is dat je zoveel mogelijk huiswerk tijdens de huiswerkbegeleiding maakt. Dit zorgt ervoor dat je minder thuis hoeft te doen, dus meer vrije tijd hebt!

Bijles

Veel leerlingen hebben vakken waar ze meer moeite mee hebben. Heb jij dit ook en zou je meer grip op de stof willen? Wil je jouw cijfers verbeteren, weer bij zijn met de stof of met meer (zelf)vertrouwen de toets ingaan? Dan kunnen de bijlessen van Lyceo de uitkomst zijn. Samen met een ervaren en bekwame begeleider wordt er één-op-één uitleg gegeven en geoefend met de stof. De bijlessen vinden na schooltijd op school plaats. Is iets niet helemaal duidelijk of wil je bevestiging dat je het goed begrepen hebt? De begeleider staat klaar voor alle vragen omtrent de stof.

Examentraining

Op onze locatie verzorgen wij in de weekenden en vakanties ook examentrainingen. Welke trainingen er worden gegeven verschilt per keer; kijk op onze website wanneer jouw vak bij jou in de buurt wordt gegeven.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie