Haags Studiepunt Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat

Locatie Dunklerstraat – De beste huiswerkbegeleiding gewoon bij jou om de hoek

Haags Studiepunt biedt Huiswerkbegeleiding, bijlessen en coaching aan op het Christelijk College de Populier, locatie Dunklerstraat. Met mijn team bieden wij tot vijf middagen per week de begeleiding die jij nodig hebt. Door nauw contact met de afdelingsleiders en mentoren zorgen wij ervoor dat jij krijgt wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. 

We zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar.

Annelies de Koning

Vestigingsmanager

Mijn naam is Annelies de Koning en ik ben de Vestigingsmanager op de Populier, locatie Dunklerstraat. Ik weet uit ervaring dat dit met jonge mensen een hele goede manier van stimuleren is en  het bevorderd het leervermogen. We bieden onze leerlingen stabiliteit en regelmaat. In een stabiele omgeving gaan wij er met persoonlijke aandacht voor zorgen dat jouw kinderen de geleerde vaardigheden in praktijk kunnen brengen.

 • Haags Studiepunt Den Haag Christelijk College De Populier – locatie Dunklerstraat
 • Dunklerstraat 7
 • 2517SW Den Haag
 • Annelies de Koning
 • Vestigingsmanager
+31657867319

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Den Haag

Samen met een vast team van proactieve begeleiders bieden wij een veilige leeromgeving, waarin jij jezelf als leerling thuis kan voelen en vrij kan voelen om met jouw vragen te komen. Wij proberen jou door middel van ondersteuning het zetje in de rug te geven, zodat jij door onze hulp jouw schoolcarrière op een positieve manier kan doorlopen. De ondersteuning en stimulering die wij bieden bij het aanbrengen van structuur en het ontwikkelen van studievaardigheden, hebben daar een belangrijke rol in!

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op via de e-mail of telefoon, of loop even langs als wij in school aanwezig zijn!

Openingstijden

 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • 14:00 - 17:30
 • Gesloten
 • Gesloten
 • Huiswerkbegeleiding

  Bij Haags Studiepunt kan je terecht voor huiswerkbegeleiding. De ondersteuning wordt op verschillende manieren aangeboden. Op vakinhoudelijk gebied, bij het creëren van overzicht, studievaardigheden en bij het maken van een goede planning, helpen wij jou om op de juiste manier aan de slag te gaan. Ons en jouw uiteindelijke doel van het volgen van de huiswerkbegeleiding is het zelfstandig leren plannen en het oppakken van jouw huiswerk.

  Bijles

  Sommige vakken kunnen jou heel goed afgaan op school, maar het kan ook soms voorkomen dat een bepaald vak lastig is om te leren of dat het je echt niet lukt om de leerstof op de juiste manier toe te passen op de toets. Dan kan het heel vervelend zijn als je steeds verder achterop gaat lopen wat betreft het begrijpen van de leerstof en het opbouwen van jouw basis. Als dit jou bekend voorkomt, dan kunnen wij van Haags Studiepunt jou helpen! Tijdens onze bijles ga je samen met een bijlesdocent een uur aan de slag met jouw lastige vak. In deze bijles kan jij aangeven wat je lastig vindt en kunnen al jouw vragen besproken worden. De bijlesdocent is een begeleider die in jouw lastige vak een uitblinker is en jou een steuntje in de rug kan bieden. Op deze manier werken we eraan dat jouw resultaten op een positieve manier vooruitgaan!