Bijles Grootebroek

  • Heb jij behoefte aan extra uitleg over de stof die je bij geschiedenis krijgt? 
  • Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je natuurkunde huiswerk? 
  • Vind je het fijn als iemand jou de grammatica van een van de talen zoals Engels, Nederlands, Duits of Frans nogmaals uitlegt? 

Bijles van Lyceo in Grootebroek is dan de oplossing.

 De bijles vakken

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak  op ieder niveau bijles krijgen.

Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Aanpak bijles bij Lyceo

Je volgt bijles op één van onze vestigingen, op een van de scholen waarmee wij samenwerken of online. Je krijgt de bijles van één vaste, ervaren begeleider. Samen kijk je eerst naar wat je op dat moment weet. Jouw kennis is namelijk het vertrekpunt. Vanaf daar legt de begeleider waar nodig de stof extra uit. Daarna kan je samen een opdracht maken om te controleren of je de stof goed hebt begrepen. 

Waar vind je bijles in de omgeving van Grootebroek? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Grootebroek. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige locaties in de regio west Friesland waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook is het mogelijk om de bijles online te volgen. Er is dus altijd wel een manier waarop je bijles kunt volgen! 

Zo ook als je uit Hoorn, Lutjebroek, Enkhuizen, Broekerhaven, Bovenkarspel, Venhuizen of Westeinde komt. Je hoeft niet in Grootebroek te wonen om bijles te krijgen in Grootebroek. 

Bijles geven in Grootebroek?

Wil jij namens Lyceo bijles komen geven in een van de bovenstaande buurten? Bekijk dan hier onze mogelijkheden en wellicht tot snel.

 

Bezig met laden...