Huiswerkbegeleiding Alphen aan Den Rijn

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn?

  • Kan jij een extra steuntje in de rug gebruiken?
  • Heb jij behoefte aan meer structuur bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Alphen aan den Rijn om na je laatste les aan de slag te gaan?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale oplossing! Het doel van huiswerkbegeleiding bij Lyceo is om scholieren te helpen hun academische prestaties te verbeteren en hen de vaardigheden en het zelfvertrouwen te geven die ze nodig hebben om succesvol te zijn op school. Op onze vestigingen staan enthousiaste, ervaren begeleiders klaar om alle leerlingen te ondersteunen.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Alphen aan Den Rijn en omgeving?

Kom jij uit de omgeving Alphen aan den Rijn Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Aarlanderveen of Zwammerdam en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Je vindt onze schoollocatie op het Ashram College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Alphen aan den Rijn, deze locatie is gevestigd op de President Kennedylaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Groene Hart Praktijkschool, Leerpark, Topmavo, Lyceum, Scala college en Yuverta. Woon jij net buiten Alphen aan den Rijn en kom je uit Nieuwkoop, Woubrugge, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp of Ter Aar? Ook dan kan je na je laatste les bij ons terecht. Wij zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Alphen aan Den Rijn?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Alphen aan Den Rijn krijg je actieve en persoonlijke begeleiding. Je wordt bij Lyceo gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Door de studiebegeleiding van onze ervaren, enthousiaste begeleiders leer je vaardigheden aan waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Meer weten over huiswerkbegeleiding bij Lyceo?

  • Zoals wat huiswerkbegeleiding precies inhoudt?
  • Of hoe onze persoonlijke begeleiding werkt?
  • Wat de voordelen zijn van onze studiebegeleiding?
  • Of juist meer over onze eigen methode Lyceo Leren Leren, gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren?

Bekijk dan onze uitgebreide pagina over huiswerkbegeleiding. Daarbij zorgen wij tijdens de studiebegeleiding voor een vertrouwde, ontspannen sfeer zodat leerlingen in alle rust bij ons aan de slag kunnen.