Huiswerkbegeleiding Haren

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Haren?

Tijdens de huiswerkbegeleiding in Haren halen onze enthousiaste, ervaren begeleiders het beste uit alle leerlingen. Daarbij staat een vertrouwde, ontspannen sfeer voorop. Wij geloven er namelijk in dat als je iets met plezier leert, je het nooit meer vergeet!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Haren?

Kom jij uit de omgeving Haren, Oosterhaar, Glimmen, Hemmen, Onnen, Noordlaren of Harenermolen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Harens Lyceum. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Haren. Deze locatie is gevestigd op de Oude Brinkweg. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Maartenscollege, International School Groningen, Mytylsch Prins Johan Friso, Koninklijke Visio Onderwijs en Kentalis Guyotschool VSO.

Algemene informatie over huiswerkbegeleiding

Met huiswerkbegeleiding kun je aan je huiswerk werken en leren voor tentamens. Huiswerkbegeleiding vindt meestal na schooltijd plaats. Daarom is de exacte tijd afhankelijk van jouw locatie en rooster. We proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de roosters en tijden van alle leerlingen. Om deze reden gaan scholen vaak vroeg open tijdens toetsperiodes, zodat je jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunnen besteden.

Andere voordelen?

Een gezonde levensstijl maakt deel uit van een succesvol schoolleven. De begeleiders stimuleren dit ook bij alle leerlingen. Naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Huiswerkbegeleiding zorgt er ook voor dat leerlingen hun huiswerk niet meer thuis hoeven te maken, waardoor ze meer vrije tijd hebben. Hierdoor voelen studenten zich minder gestrest en krijgen ze meer zelfvertrouwen.