Huiswerkbegeleiding Leiderdorp

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Leiderdorp?

Op zoek naar huiswerkbegeleiding voor school in de omgeving van Leiderdorp? Nog net even dat extra zetje nodig? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Leiderdorp staan onze enthousiaste, ervaren begeleiders klaar voor de leerlingen. Leerlingen kunnen na hun laatste les bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding van Lyceo in Leiderdorp? 

Voordat je bij ons aan huiswerkbegeleiding begint gaan we met jou en je ouders/verzorgers in gesprek. In dit gesprek stellen we vast waar jij hulp bij kunt gebruiken. Zoals:

  • Wil jij beter leren plannen?
  • Wil jij beter leren leren?
  • Of kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je huiswerk?
  • Of ben jij op zoek naar een rustige plek in de buurt van Leiderdorp waar je aan de slag kunt met je schoolwerk?

Huiswerkbegeleiding is dan de ideale oplossing. Alles is mogelijk. We kijken in het eerste kennismakingsgesprek namelijk naar jouw motivatie en doelen. Op die manier kunnen we dit tijdens de huiswerkbegeleiding gebruiken om jou extra te motiveren en begeleiden. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. 

Wat zijn de voordelen van persoonlijke studiebegeleiding?

Minder stress en betere cijfers, dat wil toch iedereen? Met huiswerkbegeleiding wordt het mogelijk. Doordat je werkt in kleine groepjes, kunnen de begeleiders al jouw vragen beantwoorden. Dit betreft niet enkel je huiswerk. Je kunt jezelf ook laten overhoren of hulp vragen met het maken van een efficiënte, realistische planning. Het doel is dat jij leervaardigheden aanleert waar je je leven lang plezier van hebt én uiteindelijk zelfstandig verder kunt gaan in je loopbaan carrière.

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Leiderdorp en omgeving? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in Leiderdorp en omgeving. Daarbij hebben wij een aantal zelfstandige locaties in de regio waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Voor leerlingen die in de buurt wonen van bijvoorbeeld de Leyhof, Buitenhof, Zijlkwartier, Oranjewijk, De Vogelwijk, Kerkwijk, De Schansen of Voorhof? Dan kun je gemakkelijk bij ons terecht na je laatste les. Woon je net buiten Leiderdorp zoals in Koudekerk aan den Rijn, Hoogmade, Groenendijk of Zoeterwoude-Rijndijk? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze locaties zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer. 

Lyceo en Haags Studiepunt in Leiderdorp en omgeving- wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van huiswerkbegeleiding, waarbij Lyceo de kennispartner is. Zo hebben we in Leiderdorp en omgeving partnerships met Haags Studiepunt. De les of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor een Lyceo- of een Haags Studiepunt locatie in Leiderdorp of omgeving kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Leiderdorp bij jou in de buurt!

Ervaringen van ouders

“Een onvoldoende resultaat in cijfers om over te gaan naar 3 havo was voor ons de aanleiding om de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op te starten.

Als er aanleiding was om contact met ons te hebben, bijvoorbeeld als onze zoon niet al zijn boeken ter voorbereiding bij zich had, waren de lijnen altijd kort en duidelijk; een telefoontje en we waren op de hoogte.

Niet alleen is Quint overgegaan naar 3 havo, hij heeft belangrijke ondersteuning gekregen in het ontwikkelen van vaardigheden als plannen, prioriteiten stellen, hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden en variatie in leerstrategieën.

Zijn zelfstandigheid versterkt zijn zelfvertrouwen en andersom.

De inzet van Lyceo heeft meer structuur, rust en ontspanning voor Quint en onszelf gecreëerd .”

Rob van de Wiel en Danielle van Basten

Meer informatie over huiswerkbegeleiding van Lyceo in of rondom Leiderdorp? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.