Huiswerkbegeleiding Noordwijk

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Noordwijk?

Persoonlijke studiebegeleiding in Noordwijk

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het plannen van je huiswerk?
  • Of bij  het leren voor je toets bij geschiedenis, Engels of scheikunde?
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in Noordwijk of omgeving om geconcentreerd aan de slag te kunnen gaan met je schoolwerk? 

Huiswerkbegeleiding is dan de oplossing. Onze enthousiaste, ervaren begeleiders staan elke dag weer klaar om te helpen met dat extra zetje tijdens het maken van huiswerk. Leerlingen kunnen na de laatste les bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. 

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding van Lyceo?

Lyceo maakt gebruik van een eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In ons eigen systeem kun je jouw persoonlijke vorderingen met huiswerkbegeleiding bekijken waar en wanneer je maar wilt.
In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. Door een studievaardigheden- en motivatietest kunnen wij precies zien aan welke studievaardigheden gewerkt kan worden en is er inzicht in wat jou motiveert. Zo kunnen we jou de studiebegeleiding aanbieden die het beste bij jou past. 

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Noordwijk en omgeving?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in de omgeving van Noordwijk. Zit je niet een van die scholen? Wij hebben in de omgeving van Noordwijk ook verschillende eigen locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd begeleiding bij jou in de buurt! Als je uit de buurt van de Villawijk-Zuid, Noordwijk aan Zee, Noordwijk-Binnen of Boerenburg? Dan kun je makkelijk bij een van onze locaties terecht. Woon jij net buiten Noordwijk zoals in Voorhout, Noordwijkerhout of Rijnsburg? Geen zorgen! Onze onderstaande locaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets.