Lyceo Amsterdam – Hervormd Lyceum Zuid

Lyceo Amsterdam – De beste begeleiding gewoon bij u om de hoek

Op het Hervormd Lyceum Zuid in Amsterdam biedt Lyceo onderwijsondersteuning in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles en coaching. Na je laatste les kom je naar ons huiswerklokaal en ga je meteen aan de slag. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 14.45 tot 18.45 uur.

Mijn naam is Merel Kuiper ik ben de vestigingscoördinator bij het Hervormd Lyceum Zuid. Als docent Geschiedenis heb ik veel ervaring opgedaan binnen het onderwijs. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk; leerlingen voelen zich veilig bij ons en krijgen de begeleiding die bij hem of haar past. Met ons enthousiaste team van begeleiders zorgen we ervoor dat uw kind het beste uit zichzelf kan halen!

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Doordat we ons in de school bevinden, onderhouden we makkelijk contact met je mentor, je docenten en de zorgcoördinatoren van de school. Ook vinden we contact met je ouders belangrijk. Op deze manier vormen we een zo volledig beeld van jou en kunnen we de begeleiding hierop aanpassen.

Op deze vestiging bieden we onderwijsondersteuning aan middelbare scholieren van alle jaarlagen en onderwijsniveaus. Door middel van persoonlijke aandacht, inhoudelijke verdieping en het versterken van studievaardigheden helpen we studieresultaten te verbeteren. Onze diensten zijn een aanvulling op de bestaande lessen, waarbij er veel ruimte is voor begeleiding op maat, omdat we in kleine groepen werken. Met meer zelfvertrouwen en zonder al te veel stress kan je beter ontdekken waar je talenten liggen en zelfs ervaren dat leren leuk kan zijn!

Ben je benieuwd? Je bent altijd welkom om ons te bezoeken in het huiswerklokaal. Ook kan je telefonisch of per mail contact opnemen. Daarnaast kan er een vrijblijvend gesprek ingepland worden om persoonlijk kennis te maken en te bespreken welke begeleiding het beste bij je past.

Op deze vestiging in Amsterdam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Door efficiënter en geconcentreerder met je huiswerk aan de slag te gaan, houd je meer tijd over voor voor leuke dingen, zoals sport, je hobby's en ontspanning. Bij huiswerkbegeleiding bieden we je de ruimte en begeleiding om je huiswerk op een doeltreffende manier aan te pakken. Je werkt op een vaste werkplek, op vaste dagen met vaste begeleiders, wat het gemakkelijker maakt om je op je huiswerk te concentreren. Hierdoor verzet je meer werk in minder tijd!
Huiswerkbegeleiding biedt meer dan een rustige werkomgeving. Je krijgt handvatten aangedragen die je leren effectiever je huiswerk te leren en te maken, zodat een goede basis voor je studieloopbaan wordt gelegd. We helpen je met plannen, overzicht bewaren over je huiswerk en hoofd- van bijzaken te scheiden. Dit zijn belangrijke vaardigheden die je je hele leven kunt gebruiken. Huiswerkbegeleiding is kortom niet alleen een investering voor nu, maar ook voor later!

Bijles

Heb je behoefte aan inhoudelijke verdieping of moet de stof voor een specifiek vak bijgespijkerd worden? Bijles van Lyceo gaat je helpen! Dit kan afzonderlijk of als aanvulling op de huiswerkbegeleiding.
Met een begeleider ga je één op één aan de slag voor een vak, waarbij je al je vragen over de stof kwijt kunt. Tijdens bijlessen krijg je extra uitleg over de vakinhoudelijke stof, specifiek over de onderdelen die jij lastig vindt. Ook kun je je richten op de verbetering van specifieke vaardigheden die aan een vak zijn verbonden (zoals het gebruik van je grafische rekenmachine voor wiskunde of het maken van een goede samenvatting voor geschiedenis). De begeleiders geven je studietips en helpen je met oefenen van opgaven zodat jij met meer zelfvertrouwen het vak kunt voortzetten.

  • Lyceo Amsterdam – Hervormd Lyceum Zuid
  • Brahmsstraat 7
  • 1077HE Amsterdam
  • Merel Kuiper
  • Vestigingscoördinator
+31610387439

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie