Lyceo Amsterdam – Hervormd Lyceum Zuid

Lyceo Amsterdam – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op het Hervormd Lyceum Zuid in Amsterdam biedt Lyceo onderwijsondersteuning in de vorm van huiswerkbegeleiding, bijles en coaching. Na je laatste les kom je naar ons huiswerklokaal en ga je meteen aan de slag. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.45 uur tot 18.45 uur. 

Emine Turan

Vestigingscoördinator

Ik, Emine Turan, ben als vestigingscoördinator verantwoordelijk voor de Lyceo diensten op het Hervormd Lyceum Zuid. Na mijn afstuderen als pedagoog ben ik een tijd werkzaam geweest als ambulant hulpverlener. Inmiddels ben ik alweer een jaar actief binnen Lyceo als coördinator en wil ik mijn opgedane ervaring meenemen naar het HLZ, om de leerling zo succesvol mogelijk te helpen.

Mijn uitgangspunt: een leerling kan een vaardigheid misschien nog niet, maar kan zich wel inzetten om dat te ontwikkelen. Zowel als professional binnen Lyceo als persoonlijk vind ik ook erg belangrijk dat leerlingen deze mindset aannemen. Daarom wil ik er zorg voor dragen dat er vanuit Lyceo onder andere wordt gefocust op de positieve kanten van de leerlingen, om studievaardigheden (verder) te ontwikkelen en hun kans op een succesvolle schoolloopbaan te vergroten. Daarbij wil ik, door vanuit een positief uitgangspunt te werken en succeservaringen, het zelfvertrouwen van de leerlingen vergroten.

  • Lyceo Amsterdam – Hervormd Lyceum Zuid
  • Brahmsstraat 7
  • 1077HE Amsterdam
  • Emine Turan
  • Vestigingscoördinator
+31610387439

Over deze locatie

Huiswerkbegeleiding in Amsterdam

Doordat we ons in de school bevinden, onderhouden we makkelijk contact met je mentor, je docenten en de zorgcoördinatoren van de school. Ook vinden we contact met je ouders belangrijk. Op deze manier vormen we een zo volledig beeld van jou en kunnen we de begeleiding hierop aanpassen.

Op deze vestiging bieden we onderwijsondersteuning aan middelbare scholieren van alle jaarlagen en onderwijsniveaus. Door middel van persoonlijke aandacht, inhoudelijke verdieping en het versterken van studievaardigheden helpen we studieresultaten te verbeteren. Onze diensten zijn een aanvulling op de bestaande lessen, waarbij er veel ruimte is voor begeleiding op maat, omdat we in kleine groepen werken. Met meer zelfvertrouwen en zonder al te veel stress kan je beter ontdekken waar je talenten liggen en zelfs ervaren dat leren leuk kan zijn!

Ben je benieuwd? Je bent altijd welkom om ons te bezoeken in het huiswerklokaal. Ook kan je telefonisch of per mail contact opnemen. Daarnaast kan er een vrijblijvend gesprek ingepland worden om persoonlijk kennis te maken en te bespreken welke begeleiding het beste bij je past.

Op deze vestiging in Amsterdam kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Door efficiënter en geconcentreerder met je huiswerk aan de slag te gaan, houd je meer tijd over voor voor leuke dingen, zoals sport, je hobby's en ontspanning. Bij huiswerkbegeleiding bieden we je de ruimte en begeleiding om je huiswerk op een doeltreffende manier aan te pakken. Je werkt op een vaste werkplek, op vaste dagen met vaste begeleiders, wat het gemakkelijker maakt om je op je huiswerk te concentreren. Hierdoor verzet je meer werk in minder tijd!
Huiswerkbegeleiding biedt meer dan een rustige werkomgeving. Je krijgt handvatten aangedragen die je leren effectiever je huiswerk te leren en te maken, zodat een goede basis voor je studieloopbaan wordt gelegd. We helpen je met plannen, overzicht bewaren over je huiswerk en hoofd- van bijzaken te scheiden. Dit zijn belangrijke vaardigheden die je je hele leven kunt gebruiken. Huiswerkbegeleiding is kortom niet alleen een investering voor nu, maar ook voor later!

Bijles

Heb je behoefte aan inhoudelijke verdieping of moet de stof voor een specifiek vak bijgespijkerd worden? Bijles van Lyceo gaat je helpen! Dit kan afzonderlijk of als aanvulling op de huiswerkbegeleiding.
Met een begeleider ga je één op één aan de slag voor een vak, waarbij je al je vragen over de stof kwijt kunt. Tijdens bijlessen krijg je extra uitleg over de vakinhoudelijke stof, specifiek over de onderdelen die jij lastig vindt. Ook kun je je richten op de verbetering van specifieke vaardigheden die aan een vak zijn verbonden (zoals het gebruik van je grafische rekenmachine voor wiskunde of het maken van een goede samenvatting voor geschiedenis). De begeleiders geven je studietips en helpen je met oefenen van opgaven zodat jij met meer zelfvertrouwen het vak kunt voortzetten.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie