Den Haag Johan de Witt Scholengroep – locatie Glasblazerslaan

Johan de Witt – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op het Johan de Witt, locatie Glasblazerslaan 25. Alleen leerlingen van het Johan de Witt kunnen bij ons terecht. Wij zijn maandag tot en met donderdag aanwezig van 14.15 uur tot 17.00 uur. Onze lokalen hebben een lichte, warme en gezellige sfeer, waarin je geconcentreerd aan het werk gaat. 

Max van Smirren

Vestigingscoördinator

  • Den Haag Johan de Witt Scholengroep – locatie Glasblazerslaan
  • Zusterstraat 120
  • 2512TP Den Haag
  • Max van Smirren
  • Vestigingscoördinator
+31642337825

Over deze locatie

Ons team van vaste begeleiders creëert een rustige sfeer met veel persoonlijke aandacht. Wij leveren op een positieve wijze een bijdrage aan je schoolprestaties en leerervaring, daarnaast stimuleren we je om het beste uit jezelf te halen. De begeleiders helpen je met studievaardigheden, het plannen en het organiseren van je huiswerk. Ze staan ook klaar om vakinhoudelijke vragen te beantwoorden.

Wij onderhouden contact met je ouders, je mentor en met jou. Elke rapportperiode heb ik contact met je mentor waarin verslag wordt gedaan over de stand van zaken op het gebied van de huiswerkbegeleiding. In ons leerlingvolgsysteem houden we je ontwikkelingen bij, je ouders kunnen dit thuis volgen. Per rapportperiode las ik een persoonlijk moment met je ouders in om het rapport te evalueren.

Ben je benieuwd? Je kunt altijd contact met mij opnemen via de e-mail of telefoon. Je bent ook van harte welkom om een proefdag mee te lopen in de huiswerkbegeleiding.

Let op: de inschrijving verloopt via Lyceo maar de factuur moet bij de school worden ingediend. School verzorgt de betaling van de factuur. Ook belangrijk is dat deze locatie alleen toegankelijk is voor leerlingen van Johan de Witt Scholengroep.

Op deze vestiging in Den Haag kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie