Lyceo Hilversum – A. Roland Holst College

A. Roland Holst College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Hilversum biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Jasper Schuit

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Jasper Schuit, vestigingscoördinator van Lyceo Hilversum. In de afgelopen jaren ben ik coach geweest in en rondom de hockey wereld. Tijdens deze periode stond de opleiding van teams en het individu centraal op diverse vlakken. Samen met mijn team zorg ik voor een veilige en motiverende leeromgeving, gerichte ondersteuning en een positieve sfeer waarin de leerling zijn of haar beste ‘ik’ kan ontwikkelen.

  • Lyceo Hilversum – A. Roland Holst College
  • Jonkerweg 31
  • 1217PM Hilversum
  • Jasper Schuit
  • Vestigingscoördinator
+31682472535

Op deze vestiging in Hilversum kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op A. Roland Holst College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Bijles

Heb je bij een vak achterstand opgelopen of begrijp je nét dat ene onderdeel nog niet zo goed en ben je daardoor onzeker in de voorbereiding op je toets? Dan kan bijles net dat extra steuntje in de rug zijn wat je nodig hebt! Wij geven bijles voor elk vak op ieder niveau. Tijdens een bijles krijg je gedurende een uur individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen waar jij graag extra uitleg over wil. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak!

Huiswerkklas

Kun je prima zelfstandig werken, maar ben je opzoek naar een rustige plek waar je dat kunt doen? Dan is huiswerkklas iets voor jou. Onder het toezicht van een studiecoach werk je aan je huiswerk, zodat je zodra je thuis komt tijd hebt voor andere dingen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de vestigingscoördinator via de e-mail of telefoon.

StudieKeuzeAdvies

Ben jij van plan om volgend schooljaar te starten met een opleiding aan een hogeschool of universiteit in Nederland? Wanneer je nog niet weet wat je wil gaan studeren, is het mogelijk om professionele hulp in te schakelen. Bij StudieKeuzeAdvies word je in vier bijeenkomsten begeleid bij het maken van een passende studiekeuze. Samen met een deskundige studiekeuzecoach ga je aan de slag om te ontdekken wie je bent en welke studiemogelijkheden er zijn. Aan het einde van het traject heb je een weloverwogen studiekeuze gemaakt voor een opleiding die écht bij je past.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie