Lyceo Hilversum – A. Roland Holst College

A. Roland Holst College – De beste begeleiding gewoon bij jou om de hoek

Op een moderne en ruime locatie in Hilversum biedt Lyceo Huiswerkbegeleiding. Door het bieden van actieve en persoonlijke begeleiding stimuleren wij uw kind het beste uit zichzelf te halen en zijn of haar ambities waar te maken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 14.00 uur tot 18.00 uur. 

Jasper Schuit

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Jasper Schuit, vestigingscoördinator van Lyceo Hilversum. In de afgelopen jaren ben ik coach geweest in en rondom de hockey wereld. Tijdens deze periode stond de opleiding van teams en het individu centraal op diverse vlakken. Samen met mijn team zorg ik voor een veilige en motiverende leeromgeving, gerichte ondersteuning en een positieve sfeer waarin de leerling zijn of haar beste ‘ik’ kan ontwikkelen.

  • Lyceo Hilversum – A. Roland Holst College
  • Jonkerweg 31
  • 1217PM Hilversum
  • Jasper Schuit
  • Vestigingscoördinator
+31682472535

Op deze vestiging in Hilversum kun je terecht voor:

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkbegeleiding bij Lyceo op A. Roland Holst College wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie