Bijles Houten

Zoek jij bijles in Houten?

Vaste begeleiders geven jouw kind extra uitleg over specifieke onderwerpen en helpen bij voorbereiding van toetsen. Je kind leert zelfstandig en georganiseerd te werken. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe, verbeteren resultaten en verdwijnen leerachterstanden. Onze bijlessessies kunnen zowel op locatie als online plaatsvinden en zijn flexibel wanneer het de leerling het beste uitkomt.

Waar vind je bijles in Houten?

Kom jij uit de omgeving Houten Mossen, Waters, Muren, Meren, Oude Dorp, Gilden, Hoeven, Tuinen, Campen of Weiden en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie De Heemlanden, vlakbij het centrum van Houten.

Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving Houten. Deze locatie is gevestigd aan de Maliebaan en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen leerlingen van de scholen Houtens en Yuverta vmbo na hun laatste les naar ons toe om bijles te volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Houten?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten. Hier besteden we, naast de vakinhoudelijke aspecten, tussendoor dan ook aandacht aan.

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie. Staat het vak waar je interesse in hebt? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

Online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Klik hier.