Bijles Nieuwegein

Bijles volgen in Nieuwegein?

Wil je meer zekerheid over een bepaald vak? Moet jij even alles op alles zetten omdat je achterloopt met de lesstof? Dan kan het volgen van bijles uitkomst bieden. Lyceo biedt bijles op locaties door het gehele land, ook in Nieuwegein!

Waar vind je bijles in Nieuwegein?

Kom jij uit de omgeving Nieuwegein Centrum, Galecop, Batau, Fokkesteeg, Doorslag, Jutphaas-WIjkersloot, Zuilenstein of Vreeswijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Nieuwegein. Je vindt onze schoollocaties in het Oosterlicht College en Anna van Rijn College. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving Nieuwegein. Deze locaties zijn gevestigd aan de Maliebaan en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de school RK SGM Cals College die bijles bij ons komen volgen.

Bezig met laden...

Persoonlijke begeleiding bij Lyceo

Als je moeite hebt met de stof van een bepaald vak, een onvoldoende scoort of achterstand hebt opgelopen, kun je bij ons terecht voor bijlessen. Samen met je vaste bijlesbegeleider maak je een plan van aanpak op maat voor jou. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat je alle antwoorden op je specifieke vragen krijgt.

We gebruiken hiervoor de Lyceo Leren Leren-methode, die is gebaseerd op vier kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en de resultaten te verhogen. Wil je meer weten over onze bijlessen of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijlespagina.

Voor welke vakken kan ik bijles volgen?

Tijdens een sessie van ongeveer één uur met een gespecialiseerde bijlesdocent kun je individuele uitleg krijgen over het vak of specifieke onderwerpen waar je moeite mee hebt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie.

Liever online?

Dat kan! Tijdens online bijles leren we je zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor de resultaten verbeteren. Meer informatie? Klik hier.