Bijles Oss

Zoek jij bijles in Oss?

Dan ben je bij Lyceo aan het juiste adres. Lyceo biedt het hele schooljaar bijles aan, door het hele land. Dus ook in Oss. Gedurende de bijles krijg je één-op-één begeleiding bij het moeilijke onderwerp of vak.  Worstel je met bepaalde onderwerpen of loop je achterop, dan is een bijles iets voor jou!

Waar vind je bijles in Oss?

Kom jij uit de omgeving Oss Centrum, Schadewijk, Zuid, Krinkelhoek, Ruwaard, Noord of Ussen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Het Hooghuis, locatie Titus Brandsma Lyceum in het Centrum van Oss. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Oss. Deze locatie is gevestigd aan de Goudmijnhof, dichtbij het station van Oss. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Het Hooghuis locatie Oss-Stadion, ZuidWest, De Singel en Het Mondriaancollege, Het Maaslandcollege, Sonnewijser, Kentalis Compas College en Hub Noord Brabant die bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Oss?

Bijles van Lyceo betekent: je hebt meer persoonlijke aandacht. Het gevolg? Je krijgt jouw zelfvertrouwen terug en je prestaties verbeteren. Daarbij krijg je weer plezier terug in dat moeilijke vak en wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Krijg deskundige ondersteuning van een van onze begeleiders. Samen stellen we een actieplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Onze bijlessessies kunnen ter plaatse en online worden gevolgd met de flexibiliteit om in te plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale bijlespagina.

Wij geven bijles in:

Lyceo biedt bijles in vele vakken zoals Nederlands, scheikunde en bedrijfskunde. Voor welke vakken biedt Lyceo bijles aan, klik dan op onderstaande box.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Bijlessen worden ook online aangeboden. Dit is flexibel in te plannen in de avond naast je eigen lessen. Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.