Bijles Rhenen

Zoek jij bijles in Rhenen?

Ben je een middelbare scholier die vastloopt met een vak? Loop je achter met cursusmateriaal en heb je (tijdelijk) persoonlijk advies nodig om je achterstand weg te werken? Dan is een bijles precies wat je zoekt! Lyceo biedt individueel onderwijs door het hele land, dus ook in Rhenen en omgeving.

Waar vind je bijles in Rhenen?

Kom jij uit de omgeving Rhenen, Elst, Noord, Oost, Elst Centrum, West, Hoog of Achterberg en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Pantarijn, dichtbij het centrum van Rhenen. Onze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

 

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo in Rhenen?

We gebruiken alleen op wetenschap gebaseerde methoden. In samenwerking met Tilburg University hebben we een unieke manier ontwikkeld om je studievaardigheden te leren en te verbeteren. Lyceo Leren Leren ©. Deze methode wordt gebruikt bij huiswerkbegeleiding en bijles.

De methode is gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kerncompetenties.

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen en
  • reflecteren

Vakken waarin we bijles geven

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Tijdens een bijlessessie van een uur ontvang je gepersonaliseerde instructies van een deskundige begeleider over het onderwerp of deelgebied dat je wilt behandelen.

Online bijles krijgen

Op zoek naar professionele ondersteuning van een ervaren online adviseur, ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over online bijles vind je op onze speciale pagina.