Bijles Waalwijk

  • Heb je een schoolachterstand? 
  • Of moeite met de lesstof? 
  • Of vragen die je niet tijdens de les kunt stellen?

Bijles kan de oplossing zijn! Lyceo biedt in de omgeving van Waalwijk individuele bijlessen voor elk vak op elk niveau. Leren leren tijdens de bijles is ons motto. Tijdens de bijles van Lyceo in Waalwijk is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één-op-één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier verdwijnen jouw onzekerheid én achterstand als sneeuw voor de zon. 

Hoe werkt bijlessen bij Lyceo?

Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijles-begeleider over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen. Zo krijg jij weer vertrouwen in jezelf én in dat ooit zo moeilijke vak!

Bij Lyceo geven we bijles in veel vakken zoals Nederlands, bedrijfseconomie en scheikunde. Wil je meer weten? Bekijk dan onze speciale bijles pagina. Deze vakken geven wij op locatie, maar wij bieden ook de mogelijkheid om de bijles online te volgen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze speciale online bijles pagina. 

Waar in de omgeving van Waalwijk kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Waalwijk. Daarbij hebben we in de regio van Waalwijk een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis te volgen, met online bijles. 

Hierdoor is er dus altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen. Zo ook als je uit de buurt van Baardwijk, Laageinde, Bloemenoord, Zanddonk, Meerdijk, Driessen of Besoijen komt. Woon je niet in Waalwijk? Maar bijvoorbeeld in Kaatsheuvel, Drunen of Drongelen? Ook dan kun je bij ons terecht. 

Wil jij namens Lyceo bijles komen geven op een van de onderstaande locaties? Bekijk dan deze pagina en wellicht zien we jou terug op een van onze selectiedagen. 

Bezig met laden...