Huiswerkbegeleiding Huizen

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Huizen?

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je huiswerk? Tijdens de huiswerkbegeleiding in Huizen stimuleren onze enthousiaste, ervaren begeleiders jou om het beste uit jezelf te halen. Onze persoonlijke studiebegeleiding is er om jou weer plezier in het leren te geven. Je kunt na je laatste les altijd bij ons terecht.

Haal het beste uit jezelf met huiswerkbegeleiding

  • Kun jij wel wat hulp gebruiken met het plannen van je Nederlands huiswerk? 
  • Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het leren van je Scheikunde toets? 
  • Of ben je op zoek naar een rustige plek in de omgeving van Huizen om geconcentreerd te kunnen werken? 

Huiswerkbegeleiding van Lyceo is dan de ideale oplossing. Wij kijken naar wat jij al weet en kan. Vanaf daar bouwen we verder zodat jij uiteindelijk meer zelfvertrouwen hebt én betere leervaardigheden. 

Waarom huiswerkbegeleiding van Lyceo? 

Wij maken gebruik van onze eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Tilburg. Aan de hand van deze methode werken we aan het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. De persoonlijke begeleiding is erop gericht dat jij minder stress ervaart en betere cijfers haalt. Uiteindelijk is het doel om ervoor te zorgen dat jij weer zelfstandig verder kunt. Aan het begin van jouw persoonlijke studiebegeleiding gaan we daarom met elkaar in gesprek, zodat wij precies kunnen zien aan welke studievaardigheden we nog kunnen werken en wat jou motiveert. Daarbij zorgen wij voor een fijne, ontspannen sfeer want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Huizen? 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding aan op verschillende scholen in de omgeving van Huizen. Daarnaast hebben wij een aantal eigen vestigingen in de regio waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Daardoor is er altijd een locatie bij jou in de buurt! Ook als je uit de buurt Oude dorp, Huizemaat, Bovenmaat, Vierde kwadrant, Zuider eng of Stad en Lande komt. Woon jij niet in Huizen maar in Bijvanck? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij hebben ook een eigen locatie in Blaricum die wellicht dichterbij is.