Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Huizen

Huiswerkbegeleiding volgen in Huizen? Ook in Huizen is er een mogelijkheid tot het volgen van huiswerkbegeleiding van Lyceo. Huiswerkbegeleiding is een slimme oplossing wanneer je extra uitleg nodig hebt bij sommige vakken, op zoek bent naar een rustige plek om huiswerk te maken of extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken en plannen van je huiswerk.

Huiswerkbegeleiding door heel Nederland, ook in Huizen

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende locaties in Nederland. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen. Een leerling is minimaal twee dagen per week op onze vestiging aanwezig om tot goed resultaat te komen.

Hieronder zie je op welke locatie(s) in Huizen we huiswerkbegeleiding aanbieden.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
Elk weekend en alle schoolvakanties

Huiswerkbegeleiding in Huizen: persoonlijk en kleinschalig

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt altijd gewerkt in kleine groepen, waardoor je veel tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Door het maken van een persoonlijk ontwikkelingsplan, een juiste structuur én een goede planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook thuis bekijken.

Hoe werkt Lyceo Huiswerkbegeleiding?

Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Huiswerkbegeleiding Huizen: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Het is belangrijk dat je het beste uit jezelf haalt, zodat je jouw ambities kunt waarmaken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, en kun je alle vragen stellen over de leerstof. Daarnaast oefenen je samen met onze begeleiders het leerwerk. Je bent minimaal twee dagen per week op onze vestiging in Huizen aanwezig om tot goede resultaten te komen.

Cookie instellingen

Voordat je verder gaat vragen wij toestemming voor het plaatsen van cookies.
Meer informatie