Huiswerkbegeleiding Sassenheim

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Sassenheim?

Hoe kun je het beste een planning maken? En op welke manier kun je het meest effectief leren? Tijdens onze huiswerkbegeleiding besteden we persoonlijke aandacht aan deze punten. Wij gaan uit van wat jij al kunt en werken daarna verder aan het verbeteren van je leervaardigheden. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Sassenheim en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Sassenheim, Warmond of Voorhout en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Rijnlands Lyceum, vlakbij sport en recreatiecentrum Wasbeek. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving van Sassenheim. Deze locaties zijn gevestigd op de Kempenaerstraat in Oegstgeest en Houtlaan in Leiden Boerhaave. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben ook leerlingen van De Brucht speciaal onderwijs die na hun laatste les bij ons huiswerkbegeleiding komen volgen.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding? 

Heeft jouw kind wat extra hulp en structuur nodig? Bekijk dan eens huiswerkbegeleiding op één van onze vestigingen. Dit kan helpen om de stof beter te begrijpen en te verwerken. Tijdens de begeleiding kun je vragen stellen over de lesstof, en controleren we of je kind het leerwerk goed beheerst. We richten ons ook op het ontwikkelen van studievaardigheden.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

Huiswerkbegeleiding kan een goede manier zijn om extra ondersteuning te krijgen. Door samen aan huiswerk te werken en hulp te krijgen bij het plannen en ontwikkelen van studievaardigheden, kan je kind meer vrije tijd hebben en beter presteren.

Met behulp van de Lyceo Leren Leren©-methode gaan we aan de slag met het aanleren en verbeteren van studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen met jouw kind aan het vergroten van de motivatie en zelfvertrouwen, totdat hij of zij zelfstandig weer verder kan.