Vraag een informatiepakket aan

Huiswerkbegeleiding Sassenheim

Zoek jij huiswerkbegeleiding in Sassenheim?

Hoe kun je het beste een planning maken? En op welke manier kun je het meest effectief leren? Tijdens onze huiswerkbegeleiding besteden we persoonlijke aandacht aan deze punten. Wij gaan uit van wat jij al kunt en werken daarna verder aan het verbeteren van je leervaardigheden. Iets waar je de rest van je leven plezier van hebt!

Waar vind je huiswerkbegeleiding in Sassenheim en omgeving? 

Kom jij uit de omgeving Sassenheim, Warmond of Voorhout en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op schoollocatie Rijnlands Lyceum, vlakbij sport en recreatiecentrum Wasbeek. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving van Sassenheim. Deze locaties zijn gevestigd op de Kempenaerstraat in Oegstgeest en Houtlaan in Leiden Boerhaave. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben ook leerlingen van De Brucht speciaal onderwijs.

Studievaardigheden- en motivatietest
Aanleren duurzame studievaardigheden
In heel Nederland

Je kunt in Sassenheim en omgeving voor huiswerkbegeleiding terecht bij Lyceo

  • Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van je natuurkunde huiswerk?
  • Wil jij je graag laten overhoren voor je geschiedenis proefwerk?
  • Wil jij leren hoe je het best je Duits huiswerk in kunt plannen?

Dan is huiswerkbegeleiding van Lyceo de ideale uitkomst.

Aanpak van Lyceo

Voordat je aan het huiswerkbegeleiding traject begint stellen we jouw hulpvraag vast. Vanaf daar kunnen wij de begeleiding op jou persoonlijk afstemmen. We gaan uit van wat jij al weet en vanuit daar bouwen we verder. Hierbij maken wij gebruik van de eigen methode: Lyceo Leren Leren©. Deze bewezen effectieve methode is in samenwerking met Tilburg University ontwikkeld. Met behulp van deze eigen Lyceo Leren Leren©-methode wordt gewerkt aan het verbeteren van studievaardigheden. In een rustige en persoonlijke omgeving werken we samen aan het verhogen van je zelfvertrouwen en motivatie, totdat je zelfstandig weer verder kunt. In ons eigen systeem kun je jouw vorderingen waar en wanneer je maar wilt bekijken. Tijdens de huiswerkbegeleiding werken leerlingen in kleine groepjes. Hierdoor kun je ook altijd je vragen stellen aan onze begeleiders.