Huiswerkbegeleiding Wassenaar

Wil je graag ondersteuning bij het plannen van je huiswerk? Heb je extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? Huiswerkbegeleiding is dan de ideale ondersteuning! Lyceo biedt ook huiswerkbegeleiding in Wassenaar. Leerlingen van zowel vmbo als havo en vwo niveau kunnen hier huiswerkbegeleiding volgen.

HUISWERKBEGELEIDING WASSENAAR: PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. We helpen je ook met het eigen maken van studievaardigheden. Je bent een paar dagen per week op onze vestiging in Wassenaar aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Hieronder zie je op welke locatie in Wassenaar we huiswerkbegeleiding aanbieden.

 • Huiswerkbegeleiding

  In kleine groepen krijg je ondersteuning bij het maken van je huiswerk.

 • Hoe vaak?

  Huiswerkbegeleiding volg je meerdere middagen in de week. Een individueel plan van aanpak bespreken we in een persoonlijk gesprek.

Vraag een informatiepakket aan
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Wassenaar Schouwweg 13
  Wil je weten hoe je het beste kan leren voor een toets? Heb je moeite met het inplannen van je huiswerk naast alle leuke activiteiten die je wil doen? Kan je je thuis maar moeilijk concentreren? Daar kunnen wij bij Lyceo jou mee helpen! Tijdens onze huiswerkbegeleiding wordt de nadruk gelegd op het plannen van het huiswerk, de voorbereiding en het overhoren van proefwerken en schriftelijke overhoringen, het aanleren van studievaardigheden en het leren zelfstandig te werken. Je kan altijd met al je vragen terecht bij ons begeleiders en de vestigingscoördinator. Zij zullen er alles aan doen om jou te helpen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Leiden Leonardo College
  Effectief huiswerk maken kan je leren! Een enthousiast team staat klaar om jou te helpen. In de huiswerkbegeleiding besteden we aandacht aan plannen, leren en het organiseren van het huiswerk. Door middel van persoonlijke aandacht begeleiden we je bij het maken van een planning, het maken van het huiswerk en het leren voor toetsen. Dit doen we onder andere door het maakwerk te controleren en het leerwerk te overhoren. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Tevens gaan wij ook aan de slag met je aandachtsvakken, door middel van het extra oefenen van opdrachten, woordjes en vroegtijdig beginnen met het maken van samenvattingen. Samen met jou werken we toe naar zelfstandigheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Leiden Bonaventuracollege
  Binnen de huiswerkbegeleiding zijn de begeleiders en vestigingscoördinator op een bijzondere manier betrokken bij het onderwijs. Wij helpen je met het plannen van je maak- en leerwerk, maar wij bieden ook inhoudelijke ondersteuning. Daarnaast werken wij samen aan verbetering van je studievaardigheden. Samen met jou en je ouders stellen we je persoonlijke doelen vast, waar we binnen de huiswerkbegeleiding aan werken.

  Wij zijn ons zeer bewust van de diversiteit van de leerlingen: iedere leerling heeft een eigen persoonlijkheid, talenten en uitdagingen. Wij proberen op deze talenten in te spelen ten voordeel van jouw studievaardigheden. Dit vergroot je zelfvertrouwen en daarmee ook je zelfstandigheid.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Leiden Visser 't Hooft
  Iedereen kan op een gegeven moeite krijgen met het neerzetten van mooie prestaties op school, dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij zullen je helpen de oorzaak te vinden en deze te verhelpen. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je ondersteund bij het plannen en structureren van je huiswerk en het zelfstandig kunnen werken, maar ook bij het voorbereiden en overhoren van toetsen helpen we je graag. Via ons eigen leerlingvolgsysteem noteren we je vorderingen, zo kan je aan jouw ouders laten zien welke stappen je zet! We helpen je graag waar nodig.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Oegstgeest Teylingen College Duinzigt
  Vind je het lastig om je huiswerk in te plannen? Heb je moeite met het leren van je toets? Wil je graag leren hoe je je huiswerk effectief kunt maken, zodat je ook nog tijd overhoudt voor alle andere leuke activiteiten die je wilt doen? Daar kan Lyceo je bij helpen! Bij onze huiswerkbegeleiding helpen wij je met het plannen van je leer- en maakwerk, de voorbereiding van toetsen en het aanleren van studievaardigheden. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. Met vragen kun je altijd terecht bij onze begeleiders of de vestigingscoördinator. Zij staan altijd voor je klaar! Je ouders kunnen je vorderingen volgen in ons leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Leidschendam Veurs Lyceum
  Wil jij een relaxte avond zonder aan je huiswerk te hoeven denken? Wil je weten hoe je je huiswerk moet aanpakken? Bij onze huiswerkbegeleiding helpen we je met het plannen, maken en leren van je huiswerk, door je studievaardigheden aan te leren die bij je passen. We kijken waar je tegenaan loopt en bieden begeleiding op maat. Als je een vakinhoudelijke vraag hebt, staat ons team voor je klaar om je verder te helpen. Zo krijg je je huiswerk niet alleen af, maar ook meer kennis en inzicht in de stof. De begeleiders overhoren je leerwerk en kijken je maakwerk na.

  We stellen, samen met jou en je ouders, aan het begin van de huiswerkbegeleiding persoonlijke doelen op. We monitoren continue hoe je er voor staat en wat wij kunnen doen om je de juiste ondersteuning te blijven geven. Naast regelmatig persoonlijk contact met je ouders, houden wij ook in ons leerlingvolgsysteem jouw vooruitgang bij. Dit systeem is thuis altijd in te zien.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag VCL
  De huiswerkbegeleiding vindt plaats in kleine groepjes, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ons ervaren team van begeleiders heeft oog voor jouw behoeften. Je werkt altijd aan het huiswerk voor de eerstvolgende schooldagen. Wij controleren je maakwerk en overhoren je leerwerk voordat je naar huis gaat. Je hoeft thuis meestal niets meer aan het huiswerk te doen! We bieden een duidelijke structuur waarin ook aandacht is voor plannings- en studievaardigheden. Daarnaast kunnen leerlingen ook voor vakinhoudelijke ondersteuning bij onze begeleiders terecht.
  De huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je zelfstandig en gestructureerd leert werken. Wij hebben regelmatig contact met je ouders over de voortgang, onder andere via ons leerlingvolgsysteem.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Christelijk Lyceum Zandvliet
  Tijdens de huiswerkbegeleiding op onze vestiging op Christelijk Lyceum Zandvliet is het ‘leren leren’ een belangrijk uitgangspunt, het uiteindelijke doel van de huiswerkbegeleiding is zelfstandigheid. Door handvatten te geven en structuur aan te brengen tijdens het maken en leren van het huiswerk, hopen wij dat je de verschillende studievaardigheden spoedig eigen maakt. Iedere dag zal er aandacht worden besteed aan het plannen van het huiswerk: wat moet ik vandaag doen, hoe ziet mijn week eruit? Daarnaast doen wij er alles aan om je te helpen bij het voorbereiden van je (tussen)toetsen, door middel van het helpen bij het vinden van de juiste aanpak én het overhoren van de geleerde stof. Er is tijdens de middag ook meer dan voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Wij willen je graag helpen om het onderste uit de kan te halen, daarom staat positieve stimulering ten alle tijden bij ons centraal.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Voorburg Sint-Maartenscollege
  Soms gaat het huiswerk maken en leren niet zo makkelijk en kan je wel wat hulp gebruiken. Geen probleem, wij zijn er voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding bieden wij een rustige en gestructureerde omgeving waarin je je huiswerk maakt en vragen kunt stellen. Je kunt overhoord worden en we kijken je huiswerk na. Ook wordt er extra aandacht besteed aan zwakke vakken en studievaardigheden, zoals plannen, overzicht behouden, samenvattingen maken en leren te leren. We kijken hierbij naar jou en welke leerstrategie het beste bij jou past.
  In onze huiswerkbegeleiding gebruiken wij onze eigen leerlingvolgsysteem. Hier wordt je huiswerk ingezet en afgestreept, staat extra informatie over overhoringen en schrijven wij wekelijks logboeken, zodat jullie thuis ook kunnen kijken hoe het gaat.
  Onze huiswerkbegeleiding is gericht op het aanleren van duurzame studievaardigheden, zodat je het uiteindelijk weer zelfstandig kan oppakken. Voor jou betekent dit minder stress, meer vrije tijd en hopelijk hogere cijfers. Je kunt direct na je laatste les beginnen en als je dan naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Maris College Belgisch Park
  Veel leerlingen kunnen bij het maken van hun huiswerk wel een steuntje in de rug gebruiken. Op het Maris College Belgisch Park zijn wij er om je te helpen. We bieden persoonlijke begeleiding in een rustige omgeving. Bij de start van de huiswerkbegeleiding stellen we je persoonlijke doelen vast, hiermee ga je met behulp van onze begeleiders aan de slag. De doelen evalueren we en stellen we zo nodig bij. Onze enthousiaste begeleiders bieden je ondersteuning bij het plannen en helpen je bij het vinden van studievaardigheden die bij jou passen. Ook kan je met je vakinhoudelijke vragen bij hen terecht. De begeleiders kijken daarnaast je maakwerk na en overhoren je leerwerk. Ons doel is om jou te helpen je huiswerk weer zelfstandig op een effectieve manier aan te pakken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Gymnasium Sorghvliet
  Moeite met je huiswerk? Hulp met plannen of extra uitleg nodig? Dan is Haags Studiepunt de plek voor jou. Van maandag tot en met donderdag helpen we je op Gymnasium Sorghvliet met het maken van een dagplanning en het structuren van je leerproces, zodat je daarna goed aan de slag kunt. We beginnen altijd met leerwerk, en helpen je de juiste leermethode te kiezen. Per vak kijken we naar jouw sterke en minder sterke kanten en reiken je aan wat je nodig hebt. Tijdens toetsweken werken we met aangepaste roosters om je extra steun te bieden als het er op aankomt. Je maakwerk wordt nagekeken en je leerwerk overhoord. We werken samen aan door jou opgestelde persoonlijke doelen. Door effectiever met je huiswerk aan de slag te gaan, hou je tijd over voor leuke dingen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Den Haag Frederik Hendriklaan
  Huiswerk maken hoort bij school en je wil graag goede cijfers halen. Maar hoe pak je dat nou aan als je naast school ook graag naar dat leuke bijbaantje en sport gaat? Hoe combineer je het voorbereiden op belangrijke proefwerken op de juiste manier met je vrije tijd? Hier kunnen wij je bij Haags Studiepunt mee helpen!
  Tijdens onze huiswerkbegeleiding werk je in een groep van maximaal zeven leerlingen na schooltijd met ondersteuning van een begeleider aan je huiswerk. Naast het maak- en leerwerk kan je bij ons werken aan studievaardigheden en is er extra aandacht voor jouw zwakke vakken. Daarnaast bieden we hulp bij plannen. We zorgen voor een fijne leeromgeving zodat jij je goed kan concentreren en je huiswerk zo effectief mogelijk kan maken. Zo hou je ook nog tijd over voor leuke dingen!

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Noordwijk Northgo-College
  Heb je moeite met plannen, of vind je leren voor een toets lastig? Bij ons ben je voor begeleiding hierbij aan het goede adres! We werken met een vast team van begeleiders, die je graag helpen. Je maakt met hen een planning voor je huiswerk en je komende toetsen. Je kan bij hen terecht voor het nakijken van je huiswerk, het overhoren van je leerwerk en het beantwoorden van je vakinhoudelijke vragen. Daarnaast helpen ze je met het verbeteren van je studievaardigheden. Je vorderingen houden we bij in ons eigen leerlingvolgsysteem, je ouders kunnen dit thuis bekijken.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Lyceo Sassenheim Rijnlands Lyceum
  Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je plannen en kun je vragen stellen over de leerstof. Naast vragen stellen over de leerstof kun je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen over leren leren! Hoe pak ik deze stof nou aan?
  We vinden het belangrijk dat je weer met vertrouwen aan de slag kan. Door op een laagdrempelige manier contact te maken en structuur te bieden kunnen we je goed begeleiden. Een goede sfeer tijdens de huiswerkbegeleiding staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier
 • Huiswerkbegeleiding Haags Studiepunt Maris College Houtrust
  Je komt na schooltijd naar huiswerkbegeleiding en mag naar huis wanneer je klaar bent met je huiswerk. Uiterlijk om 17:30 vertrek je naar huis. Je kan direct na de les bij ons beginnen en als je dan naar huis gaat, is het schoolwerk ook echt af en is er tijd voor ontspanning.

  We zorgen voor een dagelijkse structuur en voor een rustige leeromgeving. Wij werken met een vast team van begeleiders, zodat jullie elkaar snel kunnen leren kennen. Wij werken met een persoonlijke aanpak: geen kind is hetzelfde en ieder heeft een andere benadering nodig. Wij willen graag een vertrouwde plek zijn voor jou. In de pauzes is er even tijd voor limonade en een koekje, maar zeker ook voor een informeel praatje of een spelletje aan de tafelvoetbaltafel.
  De begeleiders overhoren je leerwerk, controleren je maakwerk en kunnen je ook uitleg geven als je een vakinhoudelijke vraag hebt. Daarnaast leren we je plannen en leren, zodat je makkelijker en beter je toetsen kan voorbereiden. Je ouders kunnen je ontwikkelingen volgen in ons leerlingvolgsysteem, we hebben ook regelmatig contact over je voortgang.

  Meer weten over deze locatie?

  Of vraag een informatiepakket aan
  Blijf verder winkelen of ga naar het formulier

Huiswerkbegeleiding Wassenaar: De beste begeleiding gewoon om de hoek

Door het bieden van actieve en persoonlijke huiswerkbegeleiding stimuleren wij je het beste uit jezelf te halen en je ambities waar te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met plannen, kun je vragen stellen over de stof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Je bent een paar dagen per week op onze vestiging in Wassenaar aanwezig om tot een goed resultaat te komen.

Haal het beste uit jezelf!

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school moeilijk maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding krijg je actieve en persoonlijke begeleiding en word je gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Als je je hebt aangemeld voor Lyceo Huiswerkbegeleiding, voer je eerst samen met je ouder(s)/verzorger(s) een intakegesprek. Aan de hand daarvan wordt er een plan van aanpak opgesteld waarin we jouw doelstellingen en wensen op een rijtje zetten. Elke drie maanden is er een evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan van aanpak bij.

Persoonlijke begeleiding tijdens Huiswerkbegeleiding in Wassenaar

Op de locatie in Wassenaar wordt gewerkt in kleine groepen waardoor jij genoeg tijd en aandacht van de begeleiders krijgt. Met behulp van een persoonlijk ontwikkelingsplan, de juiste structuur én planning wordt leren weer leuk! Dankzij ons leerlingvolgsysteem kun je je vorderingen ook vanuit huis bekijken.