Bijles Bleiswijk

Zoek jij bijles in Bleiswijk?

  • Ben jij een middelbare scholier en heb je moeite met een bepaald vak?
  • Loop je achter met de lesstof en wil je graag (tijdelijke) persoonlijke begeleiding om achterstand weg te werken?

Dan kan bijlessen iets voor jou zijn! De bijles van Lyceo helpt je de stof beter te begrijpen en te verwerken. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, dan kun je dit altijd aan je bijlesdocent vragen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen. Lyceo biedt bijlessen aan op verschillende locaties door het hele land, ook dichtbij jou in (de omgeving van) Bleiswijk.

Waar vind je bijles in Bleiswijk?

Kom jij uit de omgeving Bleiswijk Molenwijk, Sterrenwijk, Bomenwijk, Vogelwijk, Oranjewijk, Schilderswijk, Zeeheldenwijk of De Tuinen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Melanchton De Blesewic in de Schilderswijk buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Bleiswijk. Deze locatie is gevestigd op de Vuurdoornlaan in Gouda Bloemendaal. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom, zo komen leerlingen van bijvoorbeeld de Melanchthon Business School bij ons langs.

Bezig met laden...

Waarom bijles bij Lyceo?

Als je moeite hebt met de stof van een bepaald vak, een onvoldoende scoort of achterstand hebt opgelopen, kun je bij ons terecht voor bijlessen. Samen met je vaste bijlesbegeleider maak je een plan van aanpak op maat voor jou. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat je alle antwoorden op je specifieke vragen krijgt.

We gebruiken hiervoor de Lyceo Leren Leren-methode, die is gebaseerd op vier kernvaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en de resultaten te verhogen. Wil je meer weten over onze bijlessen of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijlespagina.

Voor welke vakken?

Tijdens een sessie van ongeveer één uur met een gespecialiseerde bijlesdocent kun je individuele uitleg krijgen over het vak of specifieke onderwerpen waar je moeite mee hebt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

Liever online?

Dat kan! Tijdens online bijles leren we je zelfstandig en gestructureerd te werken waardoor de resultaten verbeteren. Meer informatie? Klik hier.