Bijles Bloemendaal

Zoek jij bijles in Bloemendaal?

    • Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij Engels?
    • Heb je een achterstand opgelopen bij wiskunde?

Dan is bijles de oplossing. Onze begeleiders focussen tijdens de bijlessen op het aanleren van studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. De bijlesmomenten spreek je zelf af met je begeleider. Klik hier om een informatiepakket aan te vragen.

Waar vind je bijles in Bloemendaal?

Kom jij uit de omgeving Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout of Vogelenzang en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Hartenlust MAVO, vlakbij Bloemendaal centrum.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Bloemendaal. Deze locatie is gevestigd op de Houtplein in Haarlem. Op onze zelfstandige vestiging zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Montessori College Aerdenhout en Kennemer Lyceum.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Bloemendaal?

Om tijdens schooltijd te kunnen excelleren, is het belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden. Wij helpen je kind hiermee. Dit omvat het eten van gezonde voeding, het krijgen van voldoende beweging, het nemen van tijd om te ontspannen en voldoende slaap te krijgen.

Door deze aspecten van je leven te behouden, kan je jouw concentratie en energieniveau op peil houden, wat nodig is om succesvol te zijn op school.

Wij geven bijles in:

Lyceo biedt in veel vakken bijles. Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat het vak er niet tussen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Online bijles krijgen van Lyceo?

Met Lyceo kan je kind flexibel online bijles volgen, ongeacht waar hij of zij woont. Tijdens deze online sessies helpen we je kind om zelfstandig en gestructureerd te werken, wat kan leiden tot verbeterde resultaten. Klik hier voor meer informatie.