Bijles Breukelen

Met Lyceo’s bijlessen kun je de stof beter begrijpen en verwerken. Als er iets niet helemaal duidelijk is, kun je altijd terecht bij je persoonlijke studentbegeleider. Zo kan het makkelijker zijn om betere cijfers te halen.

Waar vind je bijles in Breukelen? 

Kom jij uit de omgeving Breukelen, Plassengebied, West van het Amsterdam-Rijnkanaal of Kockengen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie RSG Broklede in Breukelen. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in omgeving Breukelen. Deze locaties zijn gevestigd aan de Harmonieweg in Maarssen en Lombok in Utrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen hier leerlingen van de scholen Broeckland College en het Vecht-College bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

We bieden op maat gemaakte bijlessen aan, en samen met je begeleider maak je een plan van aanpak. Ouders en verzorgers kunnen de voortgang volgen via ons online leerlingvolgsysteem HOMi.

Bij Lyceo houden we ons aan wetenschappelijk onderbouwde methodes, zodat je de uitleg beter begrijpt en gemakkelijker hogere cijfers haalt.

Welke vakken bijles?

We geven bijles in alle vakken, dus neem een kijkje in ons aanbod. Als je vak niet op onze lijst staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Vanachter de computer bijles?

Liever thuis vanachter de computer bijles? Ook dat kan bij Lyceo. Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.