Vraag een informatiepakket aan

Bijles Breukelen

  • Ben jij opzoek naar bijles Nederlands in (de omgeving van) Breukelen? 
  • Of woon je in Breukelen en kan je wel wat ondersteuning gebruiken bij wiskunde, scheikunde, economie of een van je andere vakken?

Dan is bijles van Lyceo de oplossing. Samen werken we de achterstanden weg, waardoor je weer helemaal bij bent met de rest! 

Hoe worden moeilijke vakken weer leuk door bijles?

Bijlessen kunnen je helpen om de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Ook is er alle ruimte om vragen te stellen als je iets (toch) nog niet helemaal begrijpt. Hierdoor komt uiteindelijk je zelfvertrouwen terug waardoor je weer beter presteert en vervolgens betere cijfers haalt. 

Persoonlijke aanpak

In ons online leerlingvolgsysteem HOMi kunnen jouw ouders/verzorgers voorrangsverslagen en andere afspraken bekijken. Regelmatig bespreken we hoe het tijdens de bijlessen gaat. Als het nodig is, dan passen we het plan van aanpak tussentijds aan. 

Waar vind je bijles in Breukelen? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in Breukelen en de omgeving. Ook hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de regio van Breukelen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een plek waar je bijles kunt volgen. 

Zo ook als je uit de buurt Broeckland komt. Woon je buiten Breukelen zoals in Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwersluis of Kockengen? Ook dan kun je bij ons terecht. J

Online bijles krijgen of bijles geven?

Je kunt ook vanuit huis bijles volgen, met onze online bijles. Alle informatie hierover staat op onze speciale online bijles pagina. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Bekijk dan de volgende pagina en wie weet nodigen wij jou uit voor de komende selectiedag.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...