Bijles Cuijk

Zoek jij bijles in Cuijk?

Een bijles plan je zelf, samen met je begeleider in. Dit kan op een van onze vele locaties in de omgeving van Cuijk of online. Tijdens de bijles kan jij vragen stellen en oefen je met opgaven. Ouders kunnen via ons leerlingvolgsysteem de voortgang bijhouden en nieuwe afspraken inzien.

Waar vind je bijles in Cuijk?

Kom jij uit de omgeving Cuijk Kern, De Valuwe, Heeswijkse Kampen, Padbroek of Industiegebied en ben je op zoek naar extra ondersteuning bij moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op de schoollocatie Merletcollege, vlakbij Cuijk Centrum. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Cuijk. Deze locatie is gevestigd aan de Archipelstraat in Nijmegen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen leerlingen van de scholen Focus Cuyk en Kentalis De Marwindt na hun laatste les naar ons toe voor het volgen van bijles.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Cuijk?

Bij Lyceo werken gemotiveerde, ervaren student-begeleiders die jou kunnen helpen je resultaten te verbeteren. Door onze wetenschappelijk onderbouwde leermethodes weet je zeker dat je in de beste handen bent.

Daarnaast hechten wij veel waarde aan een gezonde levensstijl. Er moet voor goede resultaten ook voldoende ruimte zijn voor ontspanning. Daar besteden we dan ook aandacht aan, naast het inhoudelijke aspect.

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Heb jij bijles voor Frans, Latijn, biologie of wiskunde nodig? Lyceo heeft het allemaal. Klik voor meer informatie op het vak waarin jij geïnteresseerd bent.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Daarnaast kan je ook met je begeleider afspreken om de bijlessen online te doen. Klik hier voor meer informatie.