Bijles Hoofddorp

Op zoek naar bijles in de buurt?

  • Zit je op de middelbare school en worstel je met een vak?
  • Loop je achter met lesmateriaal en heb je (tijdelijke) persoonlijke begeleiding nodig om je achterstand weg te werken?

Dan is bijles misschien iets voor jou! Lyceo geeft bijles door het hele land, dus ook bij jou in Hoofddorp.

Waar vind je bijles in Hoofddorp? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Hoofddorp. Kom jij uit de omgeving Hoofddorp Centrum, Floriande, Nieuw-Vennep, Toolenburg, Overbos, Oost of Bornholm en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Haarlemmermeer Lyceum, vlakbij het Centrum van Hoofddorp. Bij deze locatie zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Waarom zou je bijles bij Lyceo volgen

We werken alleen met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Samen met Tilburg University hebben we een eigen methode ontwikkeld voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©. Deze methode wordt toegepast in onze huiswerkbegeleiding en bijles.

Deze methode is gebaseerd op vier wetenschappelijk bewezen effectieve kernvaardigheden:

  • plannen,
  • structureren,
  • herhalen,
  • reflecteren.

Elk vak op ieder niveau

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Hierboven staan de vakken waarin je bijles kan volgen. Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen.

Ervaringen van leerlingen of ouders

Ik krijg bijlessen voor het vak wiskunde. Ik spreek 1 keer in de week af met mijn bijlesleraar op school. Van tevoren stuur ik hem de vragen waar ik moeite bij heb. Tijdens de bijles bespreken we die met elkaar. Vaak doet hij het een keer voor en daarna moet ik het zelf doen. Ik vind dit heel prettig. Mijn cijfers worden ook beter voor wiskunde

Leerling bijles

Bijles online

Op zoek naar professionele ondersteuning door ervaren begeleiders online? Ook dat kan via Lyceo! Alle informatie over onze online bijlessen staat op de speciale pagina hiervoor.