Vraag een informatiepakket aan

Bijles Hoofddorp

  • Kan jij wel wat extra uitleg gebruiken bij een van de talen als Duits, Frans, Engels of Nederlands? 
  • Heb jij een achterstand opgelopen? 
  • Of is de stof van wiskunde, biologie of een ander vak een beetje weggezakt? 

Dan kan bijles van Lyceo in Hoofddorp de oplossing zijn. 

Elk vak op ieder niveau

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak dat hieronder vermeld staat bijles krijgen. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijke aanpak

Met bijles van Lyceo worden de moeilijke vakken weer leuk! Je zelfvertrouwen groeit en je schoolprestaties kunnen enorm verbeteren. Jouw vaste begeleiders geeft je tips en trics hoe je je huiswerk nog beter kunt maken en je toetsen nog beter voor kunt bereiden. Daarbij is er altijd alle ruimte voor jouw vragen. 

In ons online leerlingvolgsysteem kunnen jij én je ouders/verzorgers de planning, persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken.

Waar vind je bijles in Hoofddorp? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Hoofddorp. Daarnaast hebben we een aantal eigen vestigingen in de regio van het Haarlemmermeer en Schiphol waar leerlingen van alle scholen terecht komen. Ook bieden we leerlingen de mogelijkheid om online bijles te volgen, zodat er altijd wel een manier is waarop we het moeilijke vak weer leuk kunnen maken. 

Zo ook als je uit de buurt Beukenhorst, Toorenburg, Overbos, Bornholm of Kruisweg komt. Woon je in de regio van het Haarlemmermeer of Schiphol? Zoals in Cruqius, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Rijsenhout, Aalsmeer of Rozenburg? Ook dan kun je bij ons terecht.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...