Bijles Lent

Zoek jij bijles in Lent?

Onze bijlessen zijn geschikt voor leerlingen die:

  • Moeite hebben met een vak
  • Een leerachterstand hebben
  • Onzeker zijn over hun eigen kunnen
  • Behoefte hebben aan persoonlijke uitleg
  • Hun plezier in het leren terug willen krijgen

Alles wat je met plezier leert, vergeet je immers nooit meer! Daarom staat het plezier terugkrijgen in dat lastige vak bij ons voorop. Bijlessen zijn persoonlijke vakbegeleiding op momenten die jou en je kind het beste uitkomen. Tijdens de bijlessen krijgt hij of zij extra uitleg en oefenopgaven over de lesstof.

Waar vind je bijles in Lent?

Kom jij uit de omgeving Lent, De Waaier, Broodkorf, Woenderskamp, Visveld, Hof van Holland, Laauwik, Lentseveld, Hoge Bongerd, Veur Lent of De Stelt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Citdadel College in de buurt Woenderskamp. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Lent. Deze locatie is gevestigd aan de Archipelstraat in Nijmegen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de pluspunten van bijles bij Lyceo in Lent?

Een bijlesdocent biedt individuele begeleiding om je te ondersteunen. Deze begeleiding is gebaseerd op de Lyceo Leren Leren Methode©, die bestaat uit vier vaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Terwijl je op je eigen tempo door het materiaal gaat, krijg je antwoorden op jouw specifieke vragen.

Wij geven bijles in:

Lyceo biedt bijles aan voor bijna alle vakken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Liever bijles vanuit huis volgen?

Ook dat kan bij Lyceo. Het enige wat je kind nodig heeft voor online bijlessen is een computer/laptop met internetverbinding, een webcam en een microfoon. Klik hier voor meer informatie.