Bijles Purmerend

Iedereen kan tegen problemen aanlopen die het leren en presteren op school (tijdelijk) moeilijker maken. Bijles in Purmerend is waardevol om eventuele opgelopen achterstanden voor een vak weg te werken! 

Ga bijlessen bij Lyceo

Iedereen is anders. De één is goed in wiskunde, de ander is weer beter in Engels. Soms kan het fijn zijn om bij de vakken waar je wat moeite mee hebt extra hulp te krijgen. Bijles kan hiervoor een uitkomst bieden. Samen met een enthousiaste, ervaren bijles-begeleider ga je in op al jouw vragen. Samen maak je je huiswerk en bekijk je hoe je je leerwerk het beste aan kunt pakken. Samen pak je jouw struikelblokken aan waardoor je meer grip krijgt op de stof. 

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Wiskunde, Nederlands, Engels en natuurkunde zijn de vakken waarvoor de meeste leerlingen opzoek zijn naar bijles, maar je kunt bij ons in elk vak dat hieronder vermeld staat bijles krijgen. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Tijdens de bijles werk je met je eigen boeken, zodat je direct aan de slag kunt met jouw eigen stof. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar in Purmerend kan je bijles van Lyceo volgen? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Purmerend. Daarnaast hebben we in de regio van Purmerend een aantal zelfstandige vestigingen. Hier zijn alle leerlingen, van alle scholen in de omgeving welkom. Daarbij bieden we ook online bijles aan. Er is dus altijd wel een manier waarop je een extra steuntje in de vorm van bijles kunt krijgen. 

Er is dus altijd wel een manier om bijles bij Lyceo te volgen. Zo ook als je uit de buurt Wheermolen, Purmer-Noord, De Gors, Purmer-Zuid, Weidevenne, Werktuigenbuurt of De Graeffweg komt. Woon je niet in Purmerend? Maar bijvoorbeeld in Volendam, Monnickendam, Middenbeemster of Zuidoostbeemster? Ook dan kun je op de onderstaande locaties terecht. Onze onderstaande vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. 

Online bijlessen

Zit je in een situatie waardoor je liever bijlessen online volgt? Geen probleem, wij bieden ook online bijlessen aan waardoor je vanuit huis dat moeilijke vak uitgelegd kunt krijgen. 

Bezig met laden...