Bijles Velsen-Zuid

Zoek jij bijles in Velsen-Zuid?

Bijles bij Lyceo helpt je om de stof beter te begrijpen en te verwerken. We geven individuele instructie, dus als je vragen hebt, kun je die stellen aan jouw bijlesbegeleider. Dit zal je helpen om betere cijfers te halen. Samen maken we het moeilijke vak weer leuk!

Waar vind je bijles in Velsen-Zuid?

Kom jij uit de omgeving Velsen Zuid, Driehuis, IJmuiden, Zee-en Duinwijk, Santpoort, Velserbroek of Spaardammerspolders en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende zelfstandige vestigingen in de omgeving van Velsen-Zuid. Deze locaties zijn gevestigd aan de Houtplein en Van Nesstraat in Haarlem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Zo komen hier onder andere leerlingen van het Gymnasium Felisenum om bijles te volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Velsen-Zuid?

Onze bijlessessies worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Aan het begin maken we dan ook een eigen plan van aanpak.

Ouders en voogden kunnen voortgangsrapporten en bijles volgen via het online leerlingvolgsysteem HOMi. Onze begeleiders voegen na elke bijlessessie een lesoverzicht toe.

Bijles vakken:

Bij Lyceo gebruiken we alleen op wetenschap gebaseerde methoden om je te helpen de uitleg beter te begrijpen en gemakkelijker betere cijfers te halen. Wij bieden bijles in alle vakken. Bekijk onze aanbod. Staat je onderwerp niet in onze lijst, neem dan contact met ons op!

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Met Lyceo kan je kind altijd en overal online bijles krijgen. Onze online sessies helpen je kind zelfstandig en gestructureerd te leren, wat leidt tot betere prestaties. Klik hier voor meer informatie.