Bijles Vught

Op zoek naar bijles in Vught?

Kan jij wel extra uitleg gebruiken bij wiskunde? Of vind je het fijn als iemand met je meekijkt wanneer jij je grammatica opdrachten maakt? Bijles van Lyceo is dan de oplossing. Een bijles plan je zelf met je begeleider in. Dit kan op een van onze vele locaties of online. Tijdens de bijles kan jij vragen stellen en oefen je met opgaven. Ouders kunnen via ons leerlingvolgsysteem de voortgang bijhouden en nieuwe afspraken inzien.

Waar in Vught kun je terecht voor bijles?

Kom jij uit de omgeving Vught Centrum, Zuid, Helvoirt, De Baarzen, Molenstraat en omgeving, Schoonveld, De Vughtse Hoeven of Loyolaan en omgeving en ben je op zoek naar extra ondersteuning met je maak- of leerwerk? Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op een zelfstandige vestiging in Vught. Deze locatie is gevestigd op de Marktveld, in het centrum van Vught. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de school Maurick College. Woon jij buiten Vught? Zoals in Sittard, Eisden, Maasmechelen of Dilsen? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis te volgen, met online bijles. Zo is er dus altijd een mogelijkheid om dat extra steuntje in de rug te krijgen.

Bezig met laden...

Waarom kiezen voor bijlessen bij Lyceo?

Onze gemotiveerde begeleiders helpen je om jouw resultaten te verbeteren. Onze wetenschappelijk onderbouwde leermethodes garanderen dat je in goede handen bent.

Daarnaast is het belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden. Goede resultaten zijn niet mogelijk zonder voldoende ontspanning.

Welke vakken?

Bijles voor Frans, Latijn, biologie of wiskunde? Lyceo heeft het allemaal. Klik voor meer informatie op het vak waarin jij geïnteresseerd bent.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijlessen

Je kunt ook online bijles volgen met je begeleider. Ook bij online bijles kunnen ouders de voortgang volgen via ons leerlingvolgsysteem. Meer informatie over online bijles? Klik hier.