Bijles Vught

Op zoek naar bijles in Vught?

Kan jij wel extra uitleg gebruiken bij wiskunde? Of vind je het fijn als iemand met je meekijkt wanneer jij je grammatica opdrachten maakt? Bijles van Lyceo is dan de oplossing. Een bijles plan je zelf met je begeleider in. Dit kan op een van onze vele locaties of online. Tijdens de bijles kan jij vragen stellen en oefen je met opgaven. Ouders kunnen via ons leerlingvolgsysteem de voortgang bijhouden en nieuwe afspraken inzien.

Waar in Vught kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Vught. Daarbij hebben we in de regio van Vught een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis te volgen, met online bijles.

Zo is er dus altijd een mogelijkheid om dat extra steuntje in de rug te krijgen. Zo ook als je uit de buurt Bergenshuizen, Bleijendijk of Cromvoirt komt. Kom je niet uit Vught? Zoals bijvoorbeeld in Sittard, Elsden, Maasmechelen of Dilsen? Ook dan kun je bij ons op een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Bezig met laden...

Waarom kiezen voor bijlessen bij Lyceo?

Onze gemotiveerde begeleiders helpen je om jouw resultaten te verbeteren. Onze wetenschappelijk onderbouwde leermethodes garanderen dat je in goede handen bent.

Daarnaast is het belangrijk om een gezonde levensstijl te behouden. Goede resultaten zijn niet mogelijk zonder voldoende ontspanning.

Welke vakken?

Bijles voor Frans, Latijn, biologie of wiskunde? Lyceo heeft het allemaal. Klik voor meer informatie op het vak waarin jij geïnteresseerd bent.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

Online bijlessen

Je kunt ook online bijles volgen met je begeleider. Ook bij online bijles kunnen ouders de voortgang volgen via ons leerlingvolgsysteem. Meer informatie over online bijles? Klik hier.