Vraag een informatiepakket aan

Bijles Vught

  • Heb jij moeite met één of meerdere vakken?
  • Heb je bij een bepaald van een achterstand opgelopen?
  • Of ben jij onzeker over je eigen kunnen met een bepaald vak?

In dat geval is bijles de oplossing! Met jouw vaste bijles-begeleider werk je aan de punten waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je alle aandacht en begeleiding die jij nodig hebt. 

Hoe werkt onze bijles aanpak?

Alle stappen die jij maakt worden bijgehouden, zodat je precies ziet wat het effect van de bijles is. De persoonlijke begeleiding tijdnes de bijlessen van bijvoorbeeld wiskunde, geschiedenis, bedrijfseconomie of Nederlands staat voorop. Daarmee zit je ook niet aan een vast moment in de week vast. Samen met je begeleider plan je een moment in de week in voor de bijles.

Wil jij liever online bijles volgen? Bijvoorbeeld omdat je in een situatie zit waardoor het voor jou niet mogelijk is om naar een locatie te komen? Dat is ook geen enkel probleem. Bij Lyceo bieden we namelijk ook de mogelijkheid tot online bijles aan. 

Welke moeilijke vakken worden weer leuk?

Lyceo geeft in Vught bijles in veel vakken. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Waar in Vught kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Vught. Daarbij hebben we in de regio van Vught een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis te volgen, met online bijles.

Zo is er dus altijd een mogelijkheid om dat extra steuntje in de rug te krijgen. Zo ook als je uit de buurt Bergenshuizen, Bleijendijk of Cromvoirt komt. Kom je niet uit Vught? Zoals bijvoorbeeld in Sittard, Elsden, Maasmechelen of Dilsen? Ook dan kun je bij ons op een van de onderstaande vestigingen terecht. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Lyceo en andere partners in Vught – wat is het verschil?

Lyceo werkt in verschillende steden samen met andere aanbieders van bijles, waarbij Lyceo de kennispartner is. We hebben bijvoorbeeld een partnership met Centrum voor Studiebegeleiding, Bijlesnetwerk en Haags Studiepunt. De les- of leermethode is voor iedere partner hetzelfde, namelijk Lyceo Leren Leren©. Het maakt dus niet uit of je voor Lyceo of een partner kiest. Maak het jezelf vooral makkelijk en ga voor een locatie in Vught bij jou in de buurt!

Ervaringen van leerlingen of ouders

“Ik heb nu een aantal bijlessen Wiskunde B gehad en merk dat het kwartje begint te vallen. Ik vind het niet eens vervelend.”

Vincent

 

“Precies wat onze dochter nodig heeft: warm, gericht, stimulerend en deskundig. Ze voelt zich écht thuis bij jullie.”

Moeder van Emma

 

Meer informatie over bijles van Lyceo in of rondom Vught? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 071 – 79 000 40 of stuur een e-mail naar info@lyceo.nl.