Bijles Wageningen

Zoek jij bijles in Wageningen?

Lyceo biedt bijles op locaties in het hele land en tijdens het hele schooljaar. Leerlingen krijgen één-op-één begeleiding voor de stof waar zij moeite mee hebben. Dus ook in Wageningen en omgeving. Heb jij moeite met een bepaald vak of heb jij een achterstand opgelopen? Dan is bijles van Lyceo iets voor jou!

Waar vind je bijles in Wageningen?

Kom jij uit de omgeving Wageningen, De Buurt, Boven- en Benedenbuurt, Noordwest, Kortenoord, Centrum of Binnenstad en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Pantarijn MHV, dichtbij Sporthal de Vlinder. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Wageningen. Deze locatie is gevestigd op de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Wageningen?

De begeleider zal jou door middel van één-op-één begeleiding helpen. Lyceo werkt vanuit de Lyceo Leren Leren-methode©, die bestaat uit vier bewezen effectieve studievaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Op jouw tempo werk je aan de stof, zodat jij alle antwoorden op jouw specifieke vragen krijgt.

Het doel is om jouw zelfvertrouwen en kennis te vergroten, de leerachterstand te laten verdwijnen en resultaten te verhogen.

Wil je meer weten over onze bijles of de Lyceo Leren Leren-methode? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Vakken

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Nederlands, Scheikunde of Bedrijfseconomie. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen

Uit onderzoek blijkt dat onze online bijlessen even goed worden beoordeeld als bijles op locatie! Meer informatie over online bijles? Klik dan hier.