Bijles Woerden

Zoek jij bijles in Woerden?

Bijlessen helpen je om de stof van een bepaald vak beter te begrijpen. Tijdens iedere bijles wordt er teruggeblikt op de vorige les. Aan de hand van de methode ‘voordoen – samen doen – zelf doen’ wordt de nieuwe stof behandeld tot jij deze beheerst. Als het nodig is, krijg je opdrachten mee voor thuis. Heb je tussendoor vragen? Dan kan je die natuurlijk altijd stellen.

Waar vind je bijles in Woerden?

Kom jij uit de omgeving Woerden Midden, West, Oost, Zegveld, Kamerik of Harmelen en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Kalsbeek College. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Woerden. Deze locatie is gevestigd aan de Polanerbaan, vlakbij Woerden treinstation. Daarmee zijn we dus makkelijk bereikbaar. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Daarom komen er ook leerlingen van onder andere de Minkema College en het Futura na hun laatste les bij ons langs om bijles te volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Woerden?

Naast het ondersteunen van je kind bij vakken die ze moeilijk vinden, ondersteunt Lyceo je kind in het ontwikkelen van een gezond leefritme. We vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan het belang van gezonde voeding, regelmatig bewegen, een goede nachtrust en het inbouwen van voldoende ontspanningsmomenten

Daarnaast is ons lesmateriaal innovatief, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Zo zorgen wij voor de beste begeleiding van jouw kind.

In welke vakken kan ik bijles volgen?

Je krijgt één-op-één begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die de kennis in huis heeft van het vak waar hij of zij moeite mee heeft. Alle vakken staan hieronder genoemd.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen?

Leerlingen kunnen ook gemakkelijk vanuit huis bijles volgen. Meer informatie over online bijles? Kijk dan hier.