Vraag een informatiepakket aan

Bijles Zaanstad

    • Heb jij behoefte aan extra uitleg over de stof die je bij bedrijfseconomie krijgt? 
    • Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je scheikunde huiswerk? 
    • Vind je het fijn als iemand jou de grammatica van een van de talen zoals Engels, Nederlands, Duits of Frans nogmaals uitlegt? 

Bijles van Lyceo in Zaanstad is dan de oplossing!

In welke vakken geeft Lyceo bijles? 

Tijdens een bijles van ongeveer één uur krijg je individuele uitleg van een gespecialiseerde bijlesdocent over het vak of onderdelen die jij graag wilt behandelen. Zo krijg je weer vertrouwen in jezelf en in dat lastige vak! 

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals bedrijfseconomie, natuurkunde of geschiedenis. Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken hieronder. 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken. 

Waar in Zaanstad kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de regio van Zaanstad. In de omgeving van Zaanstad hebben we daarnaast een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle verschillende scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid. Aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis, online, te volgen. Hierdoor is er altijd wel een mogelijkheid om de persoonlijke aandacht tijdens een bijles bij Lyceo te krijgen!

Zo ook als je uit Krommenie West, Krommenie Oost, Wormerveer, Assendelft Noord, Oud Zaandijk, Rooswijk, Zaandam Noord, Oud Koog aan de Zaan, Westerkoog, Assendelft Zuid, Poelenburg, Rosmolenbuurt, Westzaan, Hoornseveld of Peldersveld komt. Woon je niet in Zaanstad maar bijvoorbeeld in Zaandam, Assendelft, Wormer of Wormerveer? Ook dan kun je op een van de onderstaande locaties terecht om bijles bij Lyceo te volgen. 

Wil jij namens Lyceo deze bijles geven? Kijk dan eens tussen onze openstaande bijbanen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...