Bijles Zaanstad

Op zoek naar bijles in Zaanstad?

Bijles kan je helpen materiaal over een onderwerp beter te begrijpen. Tijdens elke bijles wordt terug gekeken naar alles wat je tot dusver hebt geleerd. In de bijles wordt alles eerst voorgedaan, daarna doe je het samen met jouw begeleider en vervolgens probeer je het zelf. Samen werk je aan nieuw materiaal totdat je het onder de knie hebt. Je krijgt indien nodig huiswerk mee naar huis.

Waar in Zaanstad kun je terecht voor bijles?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de regio van Zaanstad. In de omgeving van Zaanstad hebben we daarnaast een aantal eigen vestigingen waar leerlingen van alle verschillende scholen terecht kunnen. Ook bieden we de mogelijkheid aan voor leerlingen om de bijles vanuit huis, online, te volgen. Hierdoor is er altijd wel een mogelijkheid om de persoonlijke aandacht tijdens een bijles bij Lyceo te krijgen!

Zo ook als je uit Krommenie West, Krommenie Oost, Wormerveer, Assendelft Noord, Oud Zaandijk, Rooswijk, Zaandam Noord, Oud Koog aan de Zaan, Westerkoog, Assendelft Zuid, Poelenburg, Rosmolenbuurt, Westzaan, Hoornseveld of Peldersveld komt. Woon je niet in Zaanstad maar bijvoorbeeld in Zaandam, Assendelft, Wormer of Wormerveer? Ook dan kun je op een van de onderstaande locaties terecht om bijles bij Lyceo te volgen. 

Wil jij namens Lyceo deze bijles geven? Kijk dan eens tussen onze openstaande bijbanen. 

Bezig met laden...

Wat zijn pluspunten van begeleiding bij Lyceo? 

In ons online leerlingvolgsysteem kun je de planning van jouw zoon of dochter, de persoonlijke doelen, voortgangsverslagen en andere afspraken bekijken. We werken met oefen- en voorbeeldmateriaal van onze eigen Lyceo Leren Leren methode©.

Daarnaast wordt jouw zoon of dochter begeleid door een ervaren student-begeleider met veel kennis over het vak, zodat je kind alles aan hem of haar kan vragen.

Vakken geschikt voor bijles

Je krijgt persoonlijke begeleiding van een vaste begeleider die de kennis heeft van het vak. Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles

Ook bij online bijles kun je de voortgang van jouw kind volgen via ons leerlingvolgsysteem. Meer informatie over online bijles? Klik hier.