Bijles Zeist

Zoek jij bijles in Zeist?

In bijlessessies helpt een ervaren bijlesdocent je de leerstof beter te begrijpen en aan te pakken. Je kunt samen dingen opfrissen of vragen naar nieuwe stof. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Lyceo biedt bijles op verschillende locaties in het land, zo ook in Zeist en omgeving.

Waar vind je bijles in Zeist?

Kom jij uit de omgeving Zeist Noord, Centrum, West, Den Dolder, Oost, Vollenhove, Lyceumkwartier of Patijnpark en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op verschillende scholen in Zeist en omgeving. Je vindt onze schoollocaties in de De Breul en de Stichtse Vrije School.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Zeist. Deze locatie is gevestigd aan de Gregoriuslaan in Bilthoven. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Hier kan je dus ook terecht als je op het Christelijk College, Christelijk Lyceum, Jordan-Montessori Lyceum, Openbaar Lyceum, Openbaar VMBO en MAVO, Scholengemeenschap voor Voorgezet Vrije Schoolonderwijs of Seyster College zit. Liever online bijles? Dat kan ook.

 

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Zeist?

Je krijgt persoonlijke begeleiding van jouw vaste, enthousiaste bijlesdocent. De begeleiders geven tips, overhoren en bespreken opdrachten. Ook helpen zij jou met leermethodes zoals samenvatten, mindmapping en het maken van tijdlijnen.

Hierdoor groeit het zelfvertrouwen, verbeteren de resultaten en verdwijnt de leerachterstand.

Vakken

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Engels, natuurkunde of geschiedenis. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen

Je kunt de lessen ook gemakkelijk vanuit huis volgen. Klik hier voor meer informatie over online bijlessen.