Bijles Zutphen

Bijles volgen in Zutphen?

Wil je meer zekerheid over een bepaald vak? Moet jij even alles op alles zetten omdat je achterloopt met de lesstof? Dan kan het volgen van bijles uitkomst bieden. Lyceo biedt bijles op locaties door het gehele land, ook in Zutphen!

Waar vind je bijles in Zutphen?

Kom jij uit de omgeving Zutphen Centrum, zoals De Hoven, Waterkwartier, Noordveen, Zuidenwijken, Leesten of Warnsveld en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Vrije School Zutphen VO in de Zuidwijken buurt.

Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in Zutphen. Deze locatie is gevestigd aan de Nieuwstad, vlakbij het Centrum van Zutphen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. Op onze eigen locatie komen dan ook leerlingen van de scholen Praktijkonderwijs, Eligant Lyceum/het Stedelijk Zutphen, Kompaan College, Anne Flokstraschool, ISK Zutphen en het Baudartius College om bijles te volgen. Liever online bijles? Dat kan ook.

Bezig met laden...

Voordelen van bijles bij Lyceo

Lyceo biedt bijlessen aan op locaties door het hele land en tijdens het hele schooljaar. Wij nemen het huidige kennisniveau van jouw zoon of dochter als uitgangspunt en geven één-op-één begeleiding voor de stof waar ze moeite mee hebben, zodat ze de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Onze begeleiders houden de voortgang van jouw zoon of dochter bij en bespreken die met hen, zodat ze precies weten wat het effect van de bijlessen is.

In welke vakken kan ik bijles volgen? 

Lyceo biedt bijles aan voor bijna alle vakken.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken voor meer informatie.

Bijles Online

Met onze diensten kan je kind, ongeacht waar hij of zij woont, flexibel online bijles volgen. Tijdens deze online bijlessen leren we je kind hoe hij of zij zelfstandig en gestructureerd kan werken, wat leidt tot verbeterde resultaten. Klik hier voor meer informatie.