Bijles Barendrecht

Zoek jij bijles in Barendrecht?

  • Kan jij wel wat extra uitleg gebruiken bij Frans?
  • Of heb je een steuntje in de rug nodig bij wiskunde?

Dan is bijles de oplossing voor jou. Tijdens de bijlessen helpt een ervaren bijlesdocent je de leerstof beter te begrijpen en aan te pakken. Je kunt samen dingen opfrissen of vragen naar nieuwe stof. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Waar kun je terecht voor bijles in Barendrecht?

Kom jij uit de omgeving Barendrecht Vrijenburg, Meerwede, Paddewei, Waterkant, Ter Leede, Kilweg, Molenvliet of Havenkwartier en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Portus Groene Hart aan de Kilweg. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Barendrecht. Deze locatie is gevestigd op de Singel 331 in Dordrecht. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Dalton Lyceum en OZHW Groen College. Wil je liever thuis bijles krijgen? Dat kan ook, met onze online bijles.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Barendrecht?

Een bijlesdocent ondersteunt je met individuele begeleiding. Lyceo werkt op basis van de Lyceo Leren Leren Methode©. De methode bestaat uit vier vaardigheden: plannen, structureren, herhalen en reflecteren. Terwijl je in je eigen tempo samen door het materiaal gaat, krijg je alle antwoorden op jouw specifieke vragen.

Het doel is om het vertrouwen en de kennis te vergroten, achterstanden te dichten en de resultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze speciale bijles pagina.

Wij geven bijles in:

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Engels, Natuurkunde of Geschiedenis. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Online bijles krijgen van Lyceo?

Via Lyceo kun je, waar je ook woont, flexibel online bijles volgen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat onze online bijlessen even goed worden beoordeeld als bijles op locatie! Je kunt direct aan de slag en ziet snel resultaat, ook in de schoolvakanties. Online bijles is beschikbaar voor alle niveau’s en vakken.