Bijles Elst

Zoek jij bijles in Elst?

Tijdens bijlessessies helpen onze ervaren begeleiders je de stof beter te begrijpen en te benaderen. Je kunt samen de stof herhalen of uitleg vragen bij nieuwe onderwerpen. Dit maakt het makkelijker om betere cijfers te halen.

Lyceo biedt lessen aan op verschillende locaties in het land, met de mogelijkheid om bijlessen aan huis te volgen. Zie informatie onder het kopje “Online bijles”.

Waar vind je bijles in Elst?

Kom jij uit de omgeving Elst Eimeren, Bredelaar, Reeth, Merm, Raayen, Snodenhoek, De Kist, Huyekamp, Lijnden of De Wuurde en ben je op zoek naar extra ondersteuning bij een bepaald vak? Lyceo biedt bijles aan in schoollocatie Over Betuwe College in De Wuurde buurt. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Elst. Deze locatie is gevestigd aan de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben bijvoorbeeld leerlingen van de scholen Het Westeraam en Lyceum Elst die bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo in Elst?

Een begeleider ondersteunt je met individuele instructie. Lyceo werkt op basis van de leermethode Lyceo Leren Leren©. Deze methode bestaat uit vier vaardigheden:
Plannen, bouwen, herhalen, reflecteren. Door het materiaal in je eigen tempo te lezen, krijg je alle antwoorden op jouw specifieke vragen.

Het doel is om het vertrouwen en de kennis te vergroten, de achterstand weg te werken en de resultaten te verbeteren. Wil je meer informatie? Bekijk onze speciale bijlespagina.

Vakken

Lyceo geeft bijles in veel vakken zoals Engels, Natuurkunde of Geschiedenis. In welke vakken geeft Lyceo allemaal bijles? Klik op de vakken hieronder.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Bijles online

Via Lyceo kun je overal flexibel online bijles volgen. Studies tonen aan dat onze online bijles net zo goed wordt beoordeeld als bijles op locatie! Ga snel aan de slag en zie direct resultaat, zelfs tijdens schoolvakanties. Online bijles is beschikbaar voor alle niveaus en vakken.

Alle informatie over online bijles is ook beschikbaar op onze speciale pagina.