Bijles Heemstede

Zoek jij bijles in Heemstede?

Kan jij wel wat extra uitleg gebruiken bij de grammatica van de talen? Of heb jij een steuntje in de rug nodig bij wiskunde? Dan is bijles de oplossing. Plan je eigen bijles sessie met je begeleider. Dit kan op een van onze vele locaties in de omgeving van Heemstede of online. Bijles geeft jouw de mogelijkheid om vragen te stellen en te oefenen met opdrachten. Ouders kunnen de voortgang volgen en nieuwe datums bevestigen via het leerlingvolgsysteem.

Waar vind je bijles in Heemstede?

Kom jij uit de omgeving Heemstede Centrum, Heemsteedse Dreef, Oude Dorp, Zandvoortselaan en Berkenrode, Geleerdenbuurt of Rivierenbuurt en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging in Heemstede. Deze locatie is gevestigd op de Zandvoortselaan. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Atheneum College Hageveld en HBM die bijles bij ons komen volgen.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Heemstede?

Lyceo heeft gemotiveerde studiebegeleiders die je kunnen helpen met het verbeteren van je cijfers. Dankzij op wetenschap gebaseerde leermethoden kun je erop vertrouwen dat je in topvorm bent. Ook besteden we aandacht aan een gezonde levensstijl. Voor goede resultaten heb je ook voldoende ruimte nodig om te ontspannen.

Wij geven bijles in:

Bijles Frans, Latijn, Biologie, Wiskunde? Lyceo heeft het allemaal. Klik op het betreffende vak voor meer informatie.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Ervaringen van leerlingen of ouders

Ik wilde even vertellen dat ik ben geslaagd! Heel erg bedankt voor alle hulp deze jaren want zonder jullie had ik het echt niet zo ver kunnen schoppen!

Isa (5 HAVO)

Online bijles krijgen?

Je kunt ook met je begeleider afspreken om bijles online te geven. Klik hier voor meer informatie.