Bijles IJmuiden

Ben jij op zoek naar bijles in IJmuiden?

  • Heb jij behoefte aan extra uitleg over de stof die je bij bedrijfseconomie krijgt?
  • Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je scheikunde huiswerk?
  • Vind je het fijn als iemand jou de grammatica van een van de talen zoals Engels, Nederlands, Duits of Frans nogmaals uitlegt?

Bijles van Lyceo in IJmuiden is dan de oplossing.

Waar in de omgeving van IJmuiden biedt Lyceo bijles aan?

Kom jij uit de omgeving Ijmuiden Noord, Zuid, West of Zee- en Duinwijk en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op schoollocatie Vellesan College in IJmuiden Oost. Daarnaast hebben we een aantal zelfstandige vestigingen in de omgeving IJmuiden. Deze locaties gevestigd op de Houtplein en van Nesstraat in Haarlem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Technisch College Velsen, Maritiem College IJmuiden en Tender College die bijles bij ons volgen.

Bezig met laden...

Voordelen van bijles 

De student-begeleiders van Lyceo volgen een strenge selectieprocedure en een uitgebreid intern trainingsprogramma. De begeleiders inspireren, motiveren en geven vertrouwen. En dat is precies wat we leerlingen willen meegeven. Je bent niet afhankelijk van vaste dagen of tijdstippen. Jij kiest zelf een geschikt moment. Je kunt bijles op een van onze locaties volgen of online.

Welke vakken?

Je krijgt één-op-één begeleiding van een vaste, ervaren begeleider die de kennis in huis heeft zodat alle vragen gesteld kunnen worden. Alle vakken staan hieronder genoemd.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

 Online bijles

Het volgen van bijles is zeer effectief voor het verbeteren van eventuele zwakkere vakken en in het examenjaar erg nuttig ter voorbereiding op de toetsweken en schoolexamens. Komt bijles op locatie je niet uit? Neem dan een kijkje bij de online bijles pagina.