Vraag een informatiepakket aan

Bijles IJmuiden

Heb jij behoefte aan extra uitleg over de stof die je bij bedrijfseconomie krijgt? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het maken van je scheikunde huiswerk? Vind je het fijn als iemand jou de grammatica van een van de talen zoals Engels, Nederlands, Duits of Frans nogmaals uitlegt? Bijles van Lyceo in IJmuiden is dan de oplossing.

Persoonlijke aanpak tijdens de bijles

Bij Lyceo is jouw kennisniveau het vertrekpunt. Je krijgt één-op-één begeleiding voor de stof waar jij moeite mee hebt. Op die manier krijg je precies de aandacht die jij nodig hebt. Alle stappen die jij maakt worden bijgehouden, zodat je precies ziet wat het effect van de bijles is. 

Hoe werkt een bijles van Lyceo?

Wij geloven in het benadrukken van jouw sterke punten. Dan kan je samen met jouw vaste begeleider tijdens de één-op-één begeleiding werken aan de verbeterpunten. Hoe? Door te

  • Plannen
  • Structureren
  • Herhalen
  • En uiteindelijk te reflecteren

Samen met de begeleider maak je, na de uitleg van de stof, een opdracht. Wij bieden bijles in de onderstaande vakken: 

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Waar in de omgeving van IJmuiden biedt Lyceo bijles aan?

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van IJmuiden. Daarnaast hebben we ook een aantal eigen vestigingen in de regio van IJmuiden waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om bijles bij Lyceo te volgen. Zo ook als je uit de buurt Zee- en Duinwijk, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid of IJmuiden-West komt. Woon je niet in IJmuiden maar in Driehuis, Wijk aan Zee, Velsen-Noord of Velserbroek? Ook dan kan je bij ons terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. 

Daarbij biedt Lyceo ook online bijlessen aan. Daardoor kun je ook een bijles vanaf je eigen keukentafel volgen. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...