Vraag een informatiepakket aan

Bijles Maarssen

Zoek jij bijles in Maarssen?

  • Vind jij het fijn als iemand de stof nog een keertje uitlegt?
  • Weet jij niet goed hoe je je voor kunt bereiden voor jouw aankomende toets?

Dan is bijles de oplossing. Tijdens de bijlessen krijg je persoonlijke begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze ervaren begeleiders helpen je bij het begrijpen van de lesstof en je kunt vragen stellen en opdrachten doornemen. Je plant de bijlessen in op een moment dat het voor jou uitkomt. De bijlessen kan je op een van onze locaties of online volgen.

Waar vind je bijles in Maarssen?

Kom jij uit de omgeving Maarssen dorp of Maarssenbroek en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles op een zelfstandige vestiging. Deze locatie is gevestigd aan de Harmonieweg. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom. We hebben leerlingen van de scholen Rientjes Mavo en Niftarlake College die bijles bij ons komen volgen.

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo in Maarssen?

Onze begeleiding is beschikbaar op scholen in heel Nederland. Daarnaast hebben we eigen locaties in diverse steden die ook in het weekend en tijdens schoolvakanties geopend zijn. Wij leren je leermethodes met een wetenschappelijke basis. Deze methodes zijn van toepassing op alle niveaus en methodes.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken hierboven voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Online bijles krijgen?

Geef je de voorkeur aan bijlessen vanuit huis? Dat is mogelijk met onze online bijlessen. Alle informatie over deze optie staat op onze speciale pagina voor online bijlessen.