Bijles Maarssen

Zoek jij bijles in Maarssen?

  • Vind jij het fijn als iemand de stof nog een keertje uitlegt?
  • Weet jij niet goed hoe je je voor kunt bereiden voor jouw aankomende toets?

Dan is bijles de oplossing. Tijdens de bijlessen krijg je persoonlijke begeleiding voor een vak waar je moeite mee hebt. Onze ervaren begeleiders helpen je bij het begrijpen van de lesstof en je kunt vragen stellen en opdrachten doornemen. Je plant de bijlessen in op een moment dat het voor jou uitkomt. De bijlessen kan je op een van onze locaties of online volgen.

Waar vind je bijles in Maarssen?

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Maarssen. Zit je niet een van die scholen? Wij hebben in de omgeving van Maarssen ook verschillende eigen locaties waar leerlingen van alle scholen terecht kunnen. Je vindt onze schoollocatie op het Niftarlake College. Hierdoor is er altijd begeleiding bij jou in de buurt! Als je uit de buurt Maarssen-Broek, Maarssen-Binnen, Nieuw-Maarsseveen of Oud-Maarsseveen komt kun je op je fiets naar ons toe. Woon je net buiten Maarssen? Zoals in Tienhoven, Oud-Zuilen of Themaat? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zijn namelijk goed te bereiken met het openbaar vervoer of de fiets. Ook hebben we een zelfstandige vestiging. Deze is gevestigd op de Harmonieweg.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles bij Lyceo in Maarssen?

Onze begeleiding is beschikbaar op scholen in heel Nederland. Daarnaast hebben we eigen locaties in diverse steden die ook in het weekend en tijdens schoolvakanties geopend zijn. Wij leren je leermethodes met een wetenschappelijke basis. Deze methodes zijn van toepassing op alle niveaus en methodes.

In welke vakken geeft Lyceo bijles?

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op de vakken hierboven voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden.

Online bijles krijgen?

Geef je de voorkeur aan bijlessen vanuit huis? Dat is mogelijk met onze online bijlessen. Alle informatie over deze optie staat op onze speciale pagina voor online bijlessen.