Vraag een informatiepakket aan

Bijles Ridderkerk

Bijlessen van Lyceo zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. 

  • Dus heb jij moeite met één of meerdere vakken? 
  • Of heb je een leerachterstand opgelopen? 

Dan is bijles van Lyceo in de omgeving van Ridderkerk de oplossing. 

De persoonlijke aanpak van onze bijlessen

Soms heb je extra ondersteuning nodig: extra uitleg bij scheikunde, hulp bij het plannen van huiswerk voor Engels of persoonlijke aandacht tijdens het maken van je huiswerk van wiskunde. Het doel van bijles is ervoor zorgen dat jij uiteindelijk zelfstandig verder kunt. Daardoor legt de bijles-begeleider eerst de stof uit en doet deze de opdracht voor. Daarna maak jij de opdracht maken met de begeleider en vervolgens ga je zelf aan de slag. Op die manier wordt dat moeilijke vak steeds makkelijker. Daarnaast is er natuurlijk alle ruimte voor het stellen van vragen als iets nog niet helemaal duidelijk is.

Online bijles krijgen of bijles geven? 

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu aan. 

Zoek jij bijles in Ridderkerk? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Ridderkerk. Daarnaast hebben we in de regio van Ridderkerk een aantal zelfstandige vestigingen. Op deze locaties zijn leerlingen van alle scholen in de omgeving welkom.

Er is dus altijd wel een manier waarop je net dat extra steuntje in de rug kunt krijgen. Zo ook als je uit de buurt Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Ridderkerk-Centrum, Ridderkerk-West of Ridderkerk-Oost komt. Woon jij in Alblasserdam, Barendrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Ook dan kun je voor bijles op de onderstaande locaties terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. 

Één op één begeleiding
Moeilijke vakken worden weer leuk
In heel Nederland
Bezig met laden...