Bijles Ridderkerk

Bijlessen van Lyceo zijn er om je te helpen de lesstof beter te begrijpen en te verwerken. Je kunt altijd alles vragen aan de begeleider als iets nog niet helemaal duidelijk is. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen. 

Zoek jij bijles in Ridderkerk? 

Lyceo biedt bijles aan op verschillende scholen in de omgeving van Ridderkerk. Daarnaast hebben we in de regio van Ridderkerk een aantal zelfstandige vestigingen. Op deze locaties zijn leerlingen van alle scholen in de omgeving welkom.

Er is dus altijd wel een manier waarop je net dat extra steuntje in de rug kunt krijgen. Zo ook als je uit de buurt Drievliet, Het Zand, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Ridderkerk-Centrum, Ridderkerk-West of Ridderkerk-Oost komt. Woon jij in Alblasserdam, Barendrecht of Hendrik-Ido-Ambacht? Ook dan kun je voor bijles op de onderstaande locaties terecht. Onze vestigingen zijn namelijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. 

Bezig met laden...

Voordelen van Lyceo bijles

Lyceo ondersteunt jouw kind niet alleen bij moeilijke vakken, maar helpt het ook bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Wij vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan het belang van gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, een goede nachtrust en voldoende tijd voor ontspanning.

Bovendien is ons lesmateriaal vernieuwend, onafhankelijk en ontwikkeld in samenwerking met universiteiten. Zo geef je je kind de best mogelijke zorg.

Vakken waar je bijles in kunt volgen

Hieronder staan alle vakken waarin bijles gegeven wordt.

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Klik op het vak waarin je interesse hebt voor meer informatie. Staat jouw vak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op over de verschillende mogelijkheden.

Online bijles krijgen?

Wil je bijles volgen vanuit huis? Dat kan ook! Wij bieden ook online bijlessen aan. Wil jij namens Lyceo bijles geven? Meld je dan nu aan.