Bijles Rozendaal

Zoek jij bijles in Rozendaal?

Bijles bij Lyceo betekent persoonlijke, professionele begeleiding op een moment naar keuze. Tijdens de bijles krijgt jouw zoon of dochter extra uitleg en oefeningen gerelateerd aan de leerstof. Als jouw zoon of dochter een achterstand met een vak heeft opgebouwd of moeite heeft met bepaalde onderwerpen bij een vak, kan bijles helpen om de cijfers te verbeteren. Je kind krijgt weer vertrouwen in dit vak. Dit zelfvertrouwen zorgt uiteindelijk voor hogere cijfers.

Waar vind je bijles in Rozendaal?

Kom jij uit de omgeving Rozendaal of Verspreide huizen Imbosch en Terlet en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Het Rhedens in Rozendaal. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving van Rozendaal. Deze locatie is gevestigd aan de Izaak Evertslaan in Arnhem. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Rozendaal?

Bekijk het lesrooster, persoonlijke doelen, voortgangsrapportages en andere afspraken van je kind in ons online leerlingvolgsysteem. We gebruiken oefeningen en voorbeeldmaterialen van Lyceo Leren Leren ©, een unieke leermethode. Ook wordt jouw kind opgevangen door deskundige en ervaren studiebegeleiders, zodat zij vrij zijn om vragen te stellen.

Overzicht van vakken waar je bijles in kunt volgen

Lyceo biedt bijles aan voor de volgende vakken:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken. Staat jouw vak er niet tussen? Bel ons dan op 071-7900040 om de mogelijkheden te bespreken.

Online bijles krijgen?

Je kan ook ons ​​leerlingvolgsysteem gebruiken om de voortgang van jew kind bij online bijles te volgen. Vertel me meer over online bijles. Klik hier.