Bijles Ubbergen

Zoek jij bijles in Ubbergen?

Tijdens de bijles krijg jij persoonlijk advies voor het vak waar je moeite mee hebt. Onze ervaren bijlesdocenten helpen je de stof te begrijpen, je kunt vragen stellen en opdrachten maken. Je bent niet beperkt tot dagen of vaste tijden, je kiest een tijd die jou uitkomt. Je kunt de bijlessen op een van onze locaties volgen of online.

Waar vind je bijles in Ubbergen?

Kom jij uit de omgeving Ubbergen, Beek, Ooij, Leuth, Kekerdom of Berg en Dal en ben je op zoek naar extra ondersteuning met moeilijke vakken? Dat kan. Lyceo biedt bijles in de schoollocatie Notre Dame Des Anges. Daarnaast hebben we een zelfstandige vestiging in de omgeving Ubbergen. Deze locatie is gevestigd aan de Archipelstraat in Nijmegen. Op onze zelfstandige vestigingen zijn leerlingen van alle scholen welkom.

Bezig met laden...

Wat zijn de voordelen van bijles van Lyceo in Ubbergen?

Onze begeleiders zijn beschikbaar op Nederlandse scholen. Daarnaast hebben we eigen vestigingen in verschillende steden en zijn we open in het weekend en tijdens schoolvakanties. We leren je leren op basis van wetenschappelijk bewijs. Deze methoden zijn van toepassing op alle niveaus en methoden.

Wij geven bijles in:

Bijles Aardrijkskunde Bijles Frans
Bijles Bedrijfseconomie Bijles Geschiedenis
Bijles Biologie Bijles Nederlands
Bijles Duits Bijles Natuurkunde
Bijles Economie Bijles Scheikunde
Bijles Engels Bijles Wiskunde

Wil je meer weten? Klik dan op een van de vakken.

Online bijles krijgen?

Online bijles kan ook bij Lyceo. Alle informatie over deze optie vind je op onze speciale online bijles pagina.